Јас зедов персил сензитив и омекнувач чико (бел) 160 ден е 750 мл од зегин. Аптекарката ме убедуваше за фрош, најмногу им се трошел, а за бекутан ми рече дека бил мн водлест. Да се редактирам. Кај мене јорганчето е комплет со навлака, исто и оградиците се со патент и мислам на 40 степени се да пуштам и дупло плавење.
Мамички како ја перевте за прв пат облеката на вашите бебуши во машина или на рака ?? И кој детергент би ми го препорачале..
Постариве луѓе што се .. Ама во машина сепак ќе си ги перам сигурно поубаво ќе бидат испрани него на рака...
Ајдеее.. на река да не треба да ги переме ко на времето златна машина, не се будали, пери си без гајле.
Постарите луѓе немале машини за перење Пери си во машина, и на 100 раце да периш, нема да биде поубаво испрано, отколку во машина.
Peram so perail baby ama ne mi izleguvaat flekite od kasicki... probav i bekutan isto s ... sto koristite za fleki
Во машина на 40 степени. Перам со Персил сензитив. А старите луѓе нека не зборат многу зашто само тоа устите им знаат. Бог да чува, кој век сме... Да не не смее да го гледа никој бебето до 40 дена да не го урочат?
Нека не ве чуди...се нешто ќе чуе и доживее човек... Ја добив и коментар дека е доволно само со вода да се пројдат...
Мајки, со што ги перете флеките пр. Од она капсулине д3? Лом ми се лигавчињата. Од омнио бланко не искача...
Со ништо не сум извадила јас. На жал. ни Нук не ги вади, а скоро од се ми вади флеки. Па и со перење само пожолти стануваат