На 30 степени е доволно, така пишува и на етикетата, јас вечерва ги перев, ми изгледаат исти како пред да ги ставам,ќе видам како ќе биде кога ќе ги местам
A vie sto koristite violeta omeksivac dali ste zadovolni od mirisot?i kade go kupuvate?samo u zegin imam videno Koristev na chicco ama ne mi trae dolgo mirisot...
Пробај го на Фрош од бадем. До сега сменив еден куп, маж ми сакаше да мириса на еден омекнувач ама ја сум таква дур не го најдам најдобриот менувам. Додека не го пробав на Фрош го користев Дуел ама овај во комбинација со прашакот е врв.
Celosnp li gi izvadi? Mene nekako nenmi se vadi lesno najdolniot del . Kako da e povrzna so plastikata. A i na nastresnicata ima zica sto ne se vadi . Aj toa na raka ama drugoto?
Од транспортерот да, имаше можност и се' извадив, тоа што е со жица на рака поради жицата да не се извитка во машина, количката не ни е спремна, не знам дали од неа се вади комплет се, ама што се вади ќе перам, баш супер се перат на 30°
Јас и настрешницата кај што има жица, ја пикнав во перална, кај мене нема никаква разлика пред и после перењето, мислам на жицата. Ја перев на 30, на програма што трае 20 мин, и со мал број обртаи на центрифугата.
@Thallia @eta nankolickata izvadivme sto se vadese a drugoto pod tush direktno so se se. Valda nisto nema da i bide. Duri i za transporterot se mislam da go napravam istoto. Sto ne se vadi se pod tush. Toa e plastika i materijal. Eden del na sredinata mi e rizicen kako so plastika e pritisnat i koga go pomestuvam se vadi tesko i ne e podraben materialot. Ke probam
Јас почнав со бебешки персил во комбинација со дуел бебе омекшивач супер комбинација дур не почнавме со каши флеки ич не ми вадеше, сега сменив на течен Ариел и супер вади флеки и мирис топ
Јас зедов Бекутан детергент и од чико омекнувач има користено некој? Дали пери добро бекутанот а убо мириса. Омекнувачот не ми мириса ич убо следно кој да го купам? За флеки шо користите и на колку степени ги перите
@Sofi.ja kako go koristis sapunot od dm za fleki? Imam alistenca so flekicki probav so froc na 90 ne se ispra. Probav so sapun vo voda gi istriv, iscediv inpak so sapun pominav i ostavov da stoi 1 cas i vo masina na 60 i pak ne se izvadija. Ima li vrska dali se "svezi" ili odstoeni damkite? Alista zemav od bliski za koristenje pa na nekoi ima po nekoja flekicka ama nikako da gi izvadam
Мене сапунoт не ми пoмага. Сo forsh нештo акo не ми излезе пак гo пуштам и праскам па идкала. Флеките oд мoркoв тешкo искачаат.
имам два пара шпикозни од 3 до 6 пишува, едните точни скроз уште на неполни два месеци и беа, сега е скоро месец ипол и другите и се точни само и ги завратувам ракавчињата, а одамна ги кренав неколку шпикозни кога беше ептен напочеток мало бебе и се смеев како и беа големи па и омалеа а имав ептени за новороденче купено алишта. И многу мали беа а нејзе големи, сега кога ги кревав леле колку се мали алиштава, а уствари таа беше помала од нив Ми расте девојчето
Лета времето Моево е 9м, одамна веќе носи облека за година. И да,и јас бев запрепастена пред некое време кога ги средував минијатурнитр алишта Сме заборавиле колкацки биле