Ја се расплакав од среќа кога ми текна како почна се и како си расте веќе кога и ги кревав. душа мамина, нека се живи и здрави само сите.
Долго трае бебешки детергент, ариел бејби малото ептен го користев, неколку месеци сигурно. Мало е капачето се става едно на машина
Доста траат течните детергенти, Ариел бејби убаво пере и многу убаво мириса, јас сум многу задоволна од тој
Прескапи се бебешките производи, изгор. Можеш и со било кој прашок и стави дупло плавење. Јас побрзо трошам прашок, месец дена преку сила. Фрош е на акција во дм, исто е одличен.
Шишево го трошам за еден месец и јас. Перам нон стоп. Со првото се замарав на почеток, после видов дека жива глупост ова со прашаков и си продолжив да перам со ариел обичен само со дупло плавење. Сега се мислев да купам си викам ај да не се замарам, не се тачни со цениве.
И јас едно на месец. Две купив досега и кога снемав немаше кој да ми купи во моментот, па ставив ариел за нас што го користам. Му се погоди и сега таков користам. Не ги плакнам два пати.
Не сме стигнати до јадење 3 месеци е. На каките мислев Види со тој сапунот од дм. Толку тешко се вадат флеките од храна?
Јас имам фрош за прскање, претежно помага, ама не ми вади сѐ. Зборувам за екстремни флеки зошто кога се лажеме за јадење тоа е хаос, лом прави све.. Зависи и од материјалот како се вадат флеките, од некој памук без проблем искачаат, некаде минимално остануваат.
После 2 години извадив вакумирани перени пеглани работи и гледам белите се пожолтени. Со што можам жолтилото да го извадам? На вриење не излегува.