Јас со Арис де грас вадам жолтило. Ама после неколку перења. Не може од прва. Dr. Beckmann. Го има во ДМ.
Со ариел бејби што е течниот прашок ги вадев, т.е со него и и ја перев облеката. На флеката стави од него и затруја ја и нека постои малку, после тоа можеш или на рака или во перална да го испереш. Сега во последно време за флеки користам и на лимес течното средство што им е за флеки и тој е добар.
Течен детергент за алишта чико каде можам да најдам? Во енци менци имаат само омекнувачи, а по маркетиве не сум сретнала.
Благодарам. Дали знаеш која цена е и како си задоволна, ако си го користела? Се мислам помеѓу чико и фрош.
Само зедов еднаш од омекнувачот и толку. Имам пробано и омекнувачи доста додека не најдов мирис кој мене ми се допаѓа. Користам Ариел (ако нема Фрош) иначе Фрош во комбинација со омекнувачот од бадем ми е најдобро. А од омекнувач ако не е Фрош, тогаш Дуел бебе.
Како успеваш да ги наполниш кога квадратчињата имаат отвор и течноста истекува во машината? Нема потреба премногу да се става, супер пере со едно капаче и едно шише трае долго време.
Jас земав вениш вo вид на прашак. И синoќа пред спиење сите лигавки на бебе ги пoкиснав вo вoда сo еднo капаче. Утрoвo гледам пoжoлтеле Да знае некoj да не се излаже какo мене
Хаха, јас дојдов тука да прашам колку се става, и мене малку ми изгледаше едно капаче ариел. Ама стварно е многу концентриран. Во легенче ставив една капка што се вика, направи едно чудо сапуница. Не е убаво многу детергент да се става..
Не би требало да остане така, да пробаш да ги испереш во машина сега би требало да се добри после тоа
Јас гелот го имам пробано, досега не се случило такво нешто. Ама не ги оставам да киснат, само ќе потрзам малце и излегува па ги пикам в машина. Со прашакот немам искуство.
Баш сега купив таков, досега користев Ариел течен. Па реков да пробам во прашак Персил сензитив. Супер се покажа.
Јас користам прашок, задоволна сум. Алиштата се меки и флеки вади и на пониска температура. Дозирам спрема упатството.
Епа е така кога ќе се наполне, си тече на долу. И за нас претерувам, посебно со омекнувачи. На маж ми го прашале со што перам, па толку многу се познава хаха