Јас земав персил сензитив, леле уште не сум испрала, а денес влегов во 39та недела. И викам на мајка ми се спремно 2 месеци, и така си стои. Вика породи се ти се ќе биде испрано што се сеќираш,парно има одма е суво
Ja se spremam da pocnam da peram pa da se konsultiram. Bodinja,benkici, postelnina i peleni na 60, shihozni i se ostalo na 40? Generalno se slicni boi mi se taka da vo 2 masini zavrsuvam rabota prviov pat.
Омекнувач уште не сум почнала да користам, Боди, бенкици, шпикозни и се од облека исправ на 30-40 степени, а постелнина, крпи, пелени на 60.
Се можно перам на 30, и постелнини и алишта и пешкири со персил сензитив и ништо не пеглам затоа што страшно ме мрзи, немаат бебиња никаков проблем, ниту се нафрлиле до сега
Нз кај да прашам, но како ги перите плишаните музички играчки, мм зел две од џамбо но не се ни спаковани, вака не сакам да и ги дадам да фаќа, ме буни што се музички сте пробале во машина или?
За тие што користат, донеле Персил сензитив во Кам, 2.5 литри, 429 ден. Изгледа нема во сите маркети, ама во поголемите би требало.
Музичките ги немам перено, само они обичните тропални на рака ги имам поминато. Музичките ги поминав со пегла, со пареа...
Јас ги перам во машина, досега само една престана да свири, а неколку пати ги имам перено, со центрифуга, дупло плакнење, со се комплет.
Јас со 96% алкохол ги прдкам и ги оставам да се исушат и од Топ шоп имам на пареа апарат па поминувам со тоа
Даа , јас одма коа објавиа флаер утре дента зeмав Добар ми е за сеа со него ќе терам а флеки од какано ако не излезат со него , со зелениот персил гел , триам , закиснувам малку во вода и во перална и се излегува одма .
Се на 60. Ако имаш темни оддели ги, или бели посебно шарени посебно. После пегла или сушара. Во машина на 60 безброј пати, по 10 перење престанаа да свират.
Ако е добат квалитет нема да се оштетат, јас имам тенок плиш перам и на 40 и на 60 зависи дали имат флеки од какано , ставам почесто на 40 и со предперење или бејби програмата ако е поеќе полна оти е долга таа . Нема потреба на 60 цело време се на старт и така се чисти речиси.
Da ova zboram jas sega za prvo perenje,iznakuv dzidzani spihozni so vezenko so tulce so svetki od encimenci i dur ne moram ne bi gi staila na 60. Sekako ke se projdat so pegla ili vo susara
Како сте задоволни од Ленор бебешки? Убаво мириса? Трае миризбата? Зедов еден тука убаво ми мирисаше ги исперив алиштата и воопшто не мирисаат па ќе одам да земам друг се мислам за овој
Јас би ти препорачала без омекнувач да тераш, плус дупло плакнење за бебешките алишта. Јас користам чико течен детергент и сум задоволна, пере и убаво мириса. Кога ќе дојде време за каши ќе појачаш со средство како Омио бланко, фрош за флеки и слично.
Jas pa zemav se od frosch i tecniot i omeksivacot i onoa za fleki. Se mislev kolku ke mirisaat po duplo plaknenje ama neka ima...uste ne sum pustila prva masina se mi teknuva use nesto da dokupam pa da peram