А не се вади навлаката за перење? Јас тоа што не се вади на пареа чистам. Дезенатл не би ставила на површини што идат во контакт со бебе.
Да,да, ќе биде проблем цедењето.Можеби на некоја од кратките програми, без центрифуга, ама пак ќе биде проблем со цедење.Дезентал и јас не би ставила, сепак е посилна хемиска супстанција.
Мајуш да ти кажам дека јас сепак го пикнав в машина и го исправ гнездото. Преживеа на програмата за деликатни алишта, на 30°, 3 плавења и 400 обртаи на центрифугата. Прво ја исправ плетенката, во друга машина подлогата со сунѓерот оти не ми го собираше цело в машина, ептен требаше да го туткам.
Да ти кажам и јас така ќе направам.Посигурно ќе ми биде во машина.Штом преживеало кај тебе, би требало да биде ок и кај менеБаш ти фала на советот
Majki dajte predlog za koj tecen detergent e poubav da pere i da mirisa ubavo Zemav Persil sensitive gel so bademovo mleko nema nikakov miris
Јас. 3 недели е малото, во болница ми рекоа дека имал осетлива кожа, ама му нема направено проблеми, па се уште користам. Убавко мириса, нежно.