Од кои маркети купувате детергенти? Сега гледам дека има прилично разлика. Малото пакување е земено од локална продавничка, има пожолтеникава боја и е погуст. Со него веќе перев и ок е. Сега големиот го земав од КАМ, многу е бел и некако поредок е! Не знам дали ги дополниваат со нешто, зашто мн лесно се отвараат. Прашувам бидејќи имам мн лошо искуство со Первол од Стокомак, ми ги има усмрдено алиштата, па не сакам да ми се замирисаат алиштата на бебето :/
Јас и големо и мало имам користено, баш немаше разлика ни во густина ни во боја. Сеуште сум на првото големо пакување од Кам и не гледам разлика ни во ефикасноста а ни во мирисот, споредено со пакувањата од 1 литар од претходно...
Мами дали некоја користела Нила бебешки детергент? И како сте задоволни од него? Маж ми го пратив да ми купи детергент бебешки му го пофалиле тој и тој го земал, а јас до сега Нила немам користено. А омекнувач ми земал Дуел бебешки..
Јас го користам од раѓање, а сега сме веќе 5 месеци…омекнувач не користам, претежно го купувам на акција и задоволна сум…сега веќе по навика мирисот на нила си го асоцирам со мирисот на бебето па така најубаво ми мириса
Сакам да почнам да ги перам алиштата да бидам спремна па викам ај да прашам како сте задоволни со Нила.. фала многу
Еднаш сменив на Виолета и да ти кажам некако како да ми избледеа алиштата и си се вратив на Нила…и без омекнувач мирисаат алиштата
Ako nekoja koristi Chico omeknuvač vo Dm e na namalenie., 219 den, prethodno go zemav bez nekog denar 300
Многу е. Едно е сосема доволно. јас вака имам видено едно до друго мало пакување во маркет на полица. Баш се зачудив што е разликата. Не сум приметила разлика до сега. 4та год користам. Последно во кам зедов, супер беше.
Ubav bebeski omeknuvac? Go koristev chicco ama go smenile slab e i ne mirisa bas ubavo...probav becutan ama nisto posebno...
Користам Ариел течен, супер се перат алиштата, но не мирисаат воопшто. Персилот има мирис или некој друг течен детергент ?
Од кога почнавте со омекнувачи за бебешки работи? Користам детергент од Фрош ама некако крути ми се работиве
Јас користам персил сензитив и да ти кажам супер мирисаат алиштата и меки се не стануваат крути. Пробај со него мислам дека ќе немаш потреба за омекнувач.
Jas koristev persil edno sise mi go dadoa poklon od remedika i ic ne me bendis mirisot....froschot mi e poubav ama toa e licen izbor