И јас бебешко на 60, темни нешто ако има тренерчиња, блузи од поголемото, ги ставам и од бебуш темните на 40 тогаш. На маж на 90 и кога ќе облече бела блуза пр. знае да каже “ морее сум се здебелил малку “ а тоа собрано изгледа
Како сте задоволни од бејби фрош течниот? Скапичок е ама дали е добар ме интересира. Испробано ми е бекутан, ариел и сега виолета ама некако не ме бендисуваат.
Јас сменив од скоро од Персил, сега Фрош. Засега сум презадоволна, преубаво мириса. Исто зедов и фрош омекнувач белиот, бебешкиот. Супер комбинација. Мекички се, убаво испрани и преубаво ми мирисаат, нежно.
Isto i jas samo frosch od raganje. Imav edno sise persil poklon od remedika ama ne mi se svigase mirisot
Дали можи да го сликаш омекнувачот? Јас не користам омекнувач ама сакам да почнам, вака не мирисаат на ништо.
Колку пари е? Јас користам виолета убаво ми мириса нежно ама некако не ми ги мекнее баш, со овој дали се меки?
Ејј цена не знам, прв пат го купив, ама пазарев и други работи па не знам колку беше. А за меки, да мекички се и убаво мирисаат.
Здраво женски, дали за новороденче користите само детергент? Планирам persil sensitive течниот детергент да го земам... Читав дека не се користи омекнувач...
Јас од почеток со омекнувач перам. Прв пат пуштив машина без омекнувач, ни мирис имаа на нешто, ни ништо и ги преперив со омекнувач. @Pacient srna јас имам користено персил течен, сега фрош. И едниот и другиот ми вадат флеки од повратено млеко и како брз третирање на дамките претходно. Ама до машината е да знаеш. Во ск имам друга машина и некои дамки ( на нашите алишта) не ги вади ни со третирање. Инаку перам без претперење, на 60 степени, со 4 плакнења.
Povratenite gi vadi ama kaki ne. Odnosno epten posle kakanje ako pustam masina ke izvadi. Banana mi vadi ama praska/morkov ne...najvise za kakite mi bese mada so blw-to ke pustam ednas perenje so vanish ednas so frosch raceve partal mi se od trienje. Da se spremis obleka za hranenje,edno jadenje se presoblakas kako ne me fati ova u leto gola ke ja sednuvav u hranilka
Јас флеките ги вадам со бекутан сапунче и искачаат и после само преперувам со нила течниот и не сум имала проблем до сега.
Прво плав чико, сега фрош. Ама да го дотрошам фрошот, пак на чикото ќе се вратам, поинтензивно ми мирисаше, фрошот е со понежен мирис.