Имав пуштено машина со тренерчиња на бебе, имаше и светли и темни, ставив и марамче color catcher, ама светлите работи ми се избоиле, некои имаат пуштено дека имаше и нови. Дали има чаре да ги вратам во првобитна состојба или биднало и со здравје да си ги носи?
И мене истото ми се деси, зедов само светлите ги пуштив на 60 степени, стадов пак марамче, средство за флеки малку и троа се опоравија...пример белите станаа сиви а беа скоро сини ама кремавите колку толку се вратија во првобитна состојба
Smacchio tutto…ставив малку во делот кај што се става прашокот…општо тоа средство го користам за секакви флеки и за нас и за бебе, многу сум задоволна
Фала мама, одма го праќам мм да го бара . Дај Боже да ги оправам, и јас талент кај се перело нови тегет тренерки со бели ствари .
Jas bebesko se zaedno butam i onaka za nekoj mesec se mali alistata. Baska edvaj i taa edna masina se puni use po boja da gi delam. Togas znaev deka ke se desi imase edno zelenko fustance, ednas crveni pantaloni se roze napravija. Ni color catcher ne turam
Е и то што викаш. И јас ги не делам и досега сум немала проблем со колор кечер, ама ова јака хемикалија некоја изгледа штом лом направила .
Во однос на програмата користите бејби секогаш или обична со плус плавења, дека многу ми пере оваа бејбито.
Тука ги пофалија Фрош течниот детергент и омекнувачот. Ги земав да ги пробам. Многу убаво перат и омекнувачот мириса баш на бебе, пренежноо. Алиштата се премеки и многу полесно се пеглаат. Претходно користев Персил течен, переше убаво ама не мирисаше на ништо и беа погруби алиштата.
Девојки, кога перете прв пат, нови бебешки алишта на колку степени? Дека нови да не пуштат бои на 60 ако перам?