јас исправ се на 40, а некои и на 30, исушив во сушара, секако ги испеглав после, тетрите само на 60 ги пуштив... ако имаш нешто сумљиво пази. јас имав едно црвено новогодишно боди во леген го исправ на рака не знаеш колку боја истече од него имаше се да ми офарба...
Zavisi i od kvalitetot na alistata. Toa sto e 100%pamuk nema da pusti...stavam teget i sivi pantaloni,jaki rozevi bluzi nemam problem. Staviv ednas maslinasto zelen fustan partal naprai gi naprai tetrite i belite bodinja ama posle vidov mesan sostav...sreka na sledno perenje im padna taa boja si se obelea
да, ја си гледам на сите поединечно... постелнината и кебенцата ми се од ело на нив пишува само на 30 да се перат и на рачен програм затоа нив на 30 ги пуштив, а за боденцето памучно е ама среќа ми кажаа дека од мапет пуштаат боја иначе сигурно ќе го ставев во машина јас си ги поделив бели/ светли една машина и една шарени исто како нашите што ги перам
Искрено не се сеќавам. Пред еден месец ги купив. Околу 500ден двете мислам. @Pacient srna ако знае нека кажи.
So sto vadite fleki od morkov? Od kupeckine kasi nikako ne iskacaat flekine kojznae sto turaat vo niv....i vanish staviv na flekite direkt i triev i dzabe....izglea ke iame obleka za jadenje i obleka za nosenje
Ке имате. Или во портокалово облекувај бебе за јадење, или нешто темно. Јас преку лето гол го соблекував по пампа.
Јас со Смакио Туто…се вади ако ставиш одма…ако заборавам ми ваѓа ама не, се…ако ставам одма се ми вади
Steta sto jadenjevo ne pocna vo leto, sega 3 pati samo od jadenje se presoblakame i use tolku voda ako zeme da "pie" Odma ako potopam se vadat ama ne mozes stalno odma....toa e ustvari poretko slucaj
Dvata gi imas segde....mene persilot ne mi se sviga kako mirisa t.e. ne mi mirisase go dobiv poklon od remedika i za nas go potrosiv. Za bebe od start se frosch koristam
Moras da tretiras prvo. Kakano se potopuva so baska sredstvo za damki i posle u masina. Direkt u masina ne vadi nieden bebe detergent