Здраво, дали омекнувачот на Чико го има само во Енци менци или го наоѓате и на друго место? Детергент земав Фрош, но не видов омекнувач дали има.
Жолт чико омекнувач освен у дм кај да го барам на др место по големиве маркети? Зегин дали го имаат? Онлајн как нив само плавиот ми го дава
Има Фрош омекнувач и во комбинација со детергентот на Фрош се супер. Пренежни се алиштата и убаво мирисаат.
Здраво женски, со што ги отстранувате флеките од храна, имам фрош за чистење флеки ама не ги вади. Не ми излегуваат флеките од морков, сладок компир...
Tie iskacaa5 ako odma gi potopis...pogotovo ako se od gotovi kasi imas fora 5min posle toa niso ne gi vadi
Mamicki da ve prasam da ne ima nekoj negativno iskustvo so persil baby sensitive so iritacii ili slicno ili do sega se pokazal dobro?
По сѐ изгледа Persil му прави иритации на малово, како црвени лишаи му излегоа по рацете и нозете. Првин мислев од Becutan течниот детергент 2во1 дека појави реакција, од веќе исперени алишта, а го имав потрошено веќе и до тогаш немаше ништо, па сменив на Persil и уствари од него е. Пробав и со разни креми, по мрсни, домашни креми, па сменив гел за туширање од Weleda на Bioderma, ама уште го има проблемот, што значи од детергентот е дефинитивно. Што ми требаше златен Frosh да го менувам, на почеток тој го користев и малово немаше гајле, сега ќе си ја тропам главата додека му ја средам кожата.
Кој детертгнет вади убаво флеки? Јас перам со виолета, 3 месеци е бебе ама и претходно одпрани каки не ги доперува
Мама тешко само со детергент обавезно некој одстранувач на флеки сапунче или од фрош средството. Не само каки понатака здравје флеки од храна исто ќе имате.
Јас прво со сапунче за флеки од дм што е поминувам и после со бекутан до сега сите каки ми ги вадело така, а за некои тетра пелени ставам само персил тврд прашак детски вез да третирам однапред до сега се е успешно отстрането од каките ❤
Не се жалат многу од него, ама различно е кај сите. Најчесто бебињата се иритират од парфемот во детергентите еве и моето реагира на парфем, aма во сите има парфем. Затоа користам само прашак и омекнувач од ДМ кој нема парфем.
Да да јас го земав од Тинекс пред да се породам (пред околу 1 месец) беше на некоја акција 2 кг за околу 300 денари точно на цената не ми текнува