Што користите за отстранување на дамки од каши? Имам некои тренерки и со застарена флека па сакам да ги спасам ако има некое чаре кажувајте
Пробај со сапунчето од ДМ истрлај и после испрати, или пак јас некогаш користам и средство од фармаси за флеки исто попрскуваме и перам, а сега гледам дека многу е актуелно и задоволни се од средствата на the pink stuff за флеки ама искрено сеуште ме сум ги пробала
Јас го користам дуел бебешкиот белиот инаку предобро мириса и трае и трае... Не планирам во блиска иднина да го менувам
Најмногу ми помага ова, ако познаваш некој што работи со Лимес пробај. И omino bianco не е лошо, но на мене најефикасно ми е ова.
Од кога почнавте да ги перете алиштата на бебе со омекнувач? И кој омекнувач би ми го предложиле? Се мислам јас за Cocolino, преееубаво ми мириса
Јас правам комбинација од течниот прашак за перење на бебешки алишта Nila сензитив и новиот Дуел сензитив за бебешка облека. Цела облека мириса преубаво
Мајки што користите за флеки од кашички пробав со сапун од дм, со авакс не излегуваат користам бекутан детергент да не не ми пере убаво тој да сменам
Досега за флеки најдобро ми се покажало средство за миење чинии. Имам Fairy дома и тоа го користам, верувам дека и друго средство би било ефикасно. Прво тријам и ги одмивам флеките колку што може, па после пак ставам од средството да стои. После машината двапати ја пуштам да исплави секако па добро се измива и средството. За перење користам обичен персил, најзадоволна сум од него. Инаку сум пробала и фрош и други средства за флеки, не сум многу задоволна.
Здраво, првпат ќе ги перам бебешките алиштенца, читам низ форумов на 40степени. Мојата машина има повеќе опции за перење на тие степени. И сега се мислам дали да ги пуштам на програма за рачно перење или на памук. Ве молам за мислење
Јас ги перам на 60 со дупло плавење, на програмата за памук. Ставам и марамче специјално за да не се извапцат, марамчето ја збира бојата ако пуштат
Neli e mnogu 60 stepeni za prvo perenje? Jas se mislev megu 30 i 40 da pustam, isto so duplo plavenje.