Majki osven na Chicco siniot omeknuvac za alista koj drug e najdobar. Baram da e so povekje litri i ubavo da mirisa.
Koj sapun go koristevte za vadenje stari fleki od bebeski alista? Se spomnuvase nekoj od dm ama nemozam da najdam na prebaruvanje..
Овај е тој сапун, само не знам колку ќе ти извади стари флеки. Ова второто мене ми е поефикасно за стари флеки. Во форма на прашак е, јас го тријам на флеката и го оставам еден ден да одстои.
Здраво мајки. Јас до сега користам бекутан 2 во 1 детергент и омекнувач. Не сум нешто задоволна од миризбата, а и не ми пери најдобро... Сѐ ми мириса на риба од омегата што ја земаат бебушите. Читам фрош препорачувате. Кај можам да го набавам и ако има некое сликче да споделите како изгледа, да знам што барам. Ви благодарам
За флеки пробајте го прашокот за флеки, The pink stuff oxi powder многу е ефикасен. Инаку како комбинација на течен детергнет и омекнувач најдобри ми се Persil sensitive и Chicco плавиот.
Jas za prvo perenje zedov Violea double care, bebeskiot. Ama za prvo perenje, novi alista. Za ponatamu kw vidime. Inace probav da izvadam fleka (stara zolta fleka od spikozni) i staviv prvo od gelot Denk Mit od dm, pogore ima slika, go ostaviv preku eden den i na vrienje izleze flekata.
Дуел бејби прашак користиш или омекнувач? Оти едно време имаше прашак дуел за бебе ама сега не сум сретнала ,ако некој знае каде има пишете. Инаку и мене најдобра комбинација ми е персил сензитив и чико омекнувач плав,а едно време и ариел бејби користев течен детергент и тој многу убаво мириса ама многу го поскапеа,а омекнувач виолета бебешкиот ми е убав нежен.
Некој што користел Персил, да даде совет со што го заменил? Го качиле 615 ден тој од 2.5л, а го зимсв за 400 и нешто од кам.
Јас користам за нас,не за децава.За децава користам Фрош 1.5кг во зегин го земам околу 350ден.Можеби се тука со цените ама сметам дека е далеку подобар
Фрош ви е секако најдобар детергент за бебе.Не содржи вештачки парфеми,и има состојки на природна база за разлика од другите синтетички прашаци.