Подобар е ,особено за бебе со осетлива кожа.Нема конзерванси во состав,ни бои,ни избелувачи.Хипоалергенски се на база на камилица.
да ве прашам тие што користите фрош пошто сакам да сменам и јас, дали вади флеки од храна ? Или средство за отстранување да ми предложите?
Мене ни еден детергент не ми вади флеки од храна ако претходно не ја третирам со средство против флеки. Флеки од морков, праска, јагода, вишна...
Користев персил сензитив и бев задоволна но со атопичен дерматит сме па решив да земам фрош. Пријатно сум изненадена колку е добар детергентов. Подобар и од персилот. 5+ од мене.
https://www.bellina.mk/p/1307/unscented-prashok-za-perenje-na-baza-na-kokos-502-gr девојки а некој прашаков да не го пробал за осетлива кожа?
Супер еколошка алтернатива е ама јас не бев задоволна како пере. Овој е за возрасни луѓе кои не се валкаат, за исфлекани детски алишта не баш ))
Кој детергент/средство вади уствари флекички од каки на пример?И имам еден куп бебешки бодиња бели што фатиле жолтко од стоење ваљда со што можам да ги исчистам флеките? Препорачајте најубава комбинација на детергент/омекнувач што да земам за од почетно?
Јас користам на Бекутан плус она средство на Фрош за дамки што може да се користи и на бебешка облека, сите каки до сега ги има извадено дури и од бела облека.
ариел бебешки постои сеуште? ќерками бебе кога беше со него ја перев ама еден период тешко се наоѓаше па сменив со персил. тој на фрош добар е? убаво ли мириса? а омекнувач секако планирам на чико преубав ми беше