Не, ич не останува мирисот на овој и на Бекутан исто. Омекшивач на Чико-жолт, или пак купи си течен прашок Персил сензитив, и нема да ти треба омекшивач.
Zdravo da prasam koj tecen detergent mirisa ubavo i ne gi kruti alistata.Vcera perev so violeta double care ubavo mirisa,no nekako alistata mi se kruti vaka na dopir.
За мене добитна комбинација и за првото дете а и сега за второто е ариел бебешки течен и бекутан омекнувач. Со тоа што омекнувач ставам малку. Така користам за сите, освен за црни што си имам па фа не го трошам ариелот, секако бебе нема црни алишта. А по некое време со првото бебе го користев и од виолета омекнувачот и тој многу убаво мирисаше.
Каде купувате Persil Sensitive? Гледам дека го има во Зегин, 1,7L за 599 ден. Го има некаде за друга цена или исто е сегде?
Дали само со фрош детергентот мирисаат алиштенцата или да земам и омекнувач на чико жолтиот? Како што ве читам некои не ставате омекнувач воопшто, а плавиот на чико на страната на зегин го пишува дека е концентрат се мислам да не е многу јак онлајн планирам да порачувам од зегин, тие што сте порачувале брза ли е доставата и како е со роковите, да не доставуваат производи со стари рокови? Бтв. на фрош омекнувачот без мирис е?
јас го користам фрош течниот детергент и нема некој силен мирис но се осеќа кога ќе се исперат. Фрош без разлика дали детергентот или омекнувачот немаат силен мирис но според мое мислење е еден од најдобрите поправило за новороденче. Омекнувач не користам, доста го фалат Нила детегентот и омекнувачот
И јас се одлучив за фрош баш ради тоа дека е најдобар без хемикалии и најпогоден за новороденче. Детергентот го зимам секако, за омекнувач ќе се подразмислам уште малку
Си бираш термин во денот кога сакаш да ти биде доставено. Секогаш роковите биде добри, ако имаат производи со краток рок обично ги ставаат на акција и го пишуваат рокот до кога е.
Користев Савекс обичен и Фрош омекнувачи зарсди децава, не поднесуваат никакви омекнувачи други ниту појаки прашоци. Денес го зедов течниов за шарени алишта од Фрош, па сакав да ве прашам дали го користите и за ваши алишта или исклучиво бебешки?
Јас го користам на Чико жолтиот омекнувач, задоволна сум и нема никакви неубави реакции кај бебето, од прв ден го користиме. А детергент на Бекутан, убава комбинација се