Перам со персил сензитив ама лигавките многу и мирисаат на риба од капките на бејбитол што и ги давам и ако плукне малку па ја избришам. Дали користите некој омекнувач бебешки?
Beli alista tetra peleni krpi i sl.na 95 na cotton, ostanatite alista sareni na 4o na hand wash, delicates ili cotton.
И јас си умирисав доста лигавчиња со омегата па сега кога и давам, со палома нежно ја поминувам по устето зошто мирисот од омегата не исчезна со перење па затоа почнав вака да практикувам.
Дали е подобро да земам бекутан 2во1 детергент и омекнувач, или посебно детергент посебно омекнувач? Посебно имаат пакување и од 2л На мисла ми е - дали исто ќе пере и мириса или боље посебно
Бекутанот секако не мириса многу .Пробај прво со одделно .Јас од сите омекнувачи за бебиња најмногу сум задоволна од chicco .Баш на бебешко мириса.А го комбинирам со секаков течен прашок
Во тој зегин јас каде побарав ми кажаа дека веќе некој период немаат, и онлајн немаат, и секаде каде што побарав ми кажаа дека немаат увоз веќе некој период Ако сакаш да ми кажеш во кој зегин, може и во порака.
Бебешка Нила ми е во план да земам. Вака баш јако ми мириса. За мене не е проблем, ама за бебе да не е јако или со дупло плавење ќе се намали јачината на мирисот?
Сум ја зимала јас за мои алишта да перам. Ама нели и омекнувач сум ставала и не сум го приметила делот дали останува мирисот. Вчера баш во маркет му викам на мм еве овој го планирам за бебе и отворив и некако јако ми дојде.