Mene omino bianco nisto od fleki ne mi vadi ke probam so aris,inaku peram so becutan 2/1 ok e i mene mi go falea violeta pa ke go probam i toj
Персил сензитив, или Фрош бејби? Се мислам кој да го земам уште утре, сакам тоа што го купивме за бепче да го исперам и да го средам по фиоки?
Персил е ок, Фрош немам пробано, не ми мириса убаво. Подобро Ариел или Виолета земи си, преубаво мирисаат, баш на бебе.
Не користам омекнувач зошто имам алергија и ми смета, ама може треба да пробам по малце да ставам. Убаво мирисаат и само со Виолета, ептен долго се задржува мирисот, а многу е нежен и не ме иритира.
Персил сензитив, не би го менувала за никој. Ама кога се роди користев Бекутан, кога почнавме со цврста храна со Персил почнав.
Јас зимам од аптека Алтеа, види таму дали има. Во друга аптека не сум видела освен таму. Скоро земав од таму 2 и жолтиот и синиот.
Кажете некој течен детергент што мириса убаво, користев фрош ама последново шише воопшто не ми мирисаат алиштата од бебе на убаво ко неперени да ми се и надвор у внатре пробав да сушам бадијала истиот мирис, дури и машината ја чистев не е до тоа. На почеток ке спружев алишта а бе цела куќа мирисаше на неговитр алиштенца
Па скоро сите се такви освен Бекутан. Користи омекнувач. Јас кога ги сушам во сушарата поубаво ми мирисаат него надвор иако е надвор топло нејзините сеуште ги сушам во сушара.
Нема. А многу се нежни од сушарата, а од надвор ми се некако здрвени. Кога ќе биде 40 степени е тогаш ќе морам надвор.