Becutan мириса нежно. Сега за сега е супер. Следно ќе земам Chicco да пробам. Козметиката им мириса преубаво.
Becutan ич не ми се сфиѓа, од прашок само Нила или Персил, омекшувач Чико или Ленор бејби. Скоро се имам пробано.
Фрош има за остранување на флеки, се живо има извадено до сега. https://zegin.com.mk/index.php/mk/frosch-sprej-za-otstranuvane-fleki-300-ml
Ова го кажав за Виолета детергентот. Дека не вади ништо. Фрош имав омекнувач и тој не ми се допадна. Инаку го знам ова за флеки ама за флеки го користам сапунот од ДМ.
За постари флеки, дали со оној старски сапун, домашен што е, ќе ми ги извади? Имам еден куп облека за бебе, нели се по 3-4 пати облечено и има неколку работи од капки исфлекани. Ептен ми се убави и сакам да успеам некако да ги извадам.
Па овие не се бели, затоа ми е проблем. Ќе пробам и со сапунот и со некое средство. Ако се извадат супер, ако не за по дома арни ќе бидат.
Пробај со omino bianco, мене тоа ми вади скоро секакви флеки. Освен ако е некоја ептен тешка флека, таа ништо нема да ја извади
Пробај со pink oxi stain средството за флеки јас секакви флеки вадам со него. Прскам стои 10-15мин или ако се поголеми флеки и постари оставам цела вечер и ставам во машина. Вади и на бели и на шарени алишта испробано
Да. Не знам што марка ти е машината, мојата е беко и освен ова ринс, има едно копче десно кај што се регулираат вртежите и пишува rinse plus, и тоа е исто за дополнително плавење.