Само да кажам дека Португалија имаше повеќе гласови од публика од нас. Португалија. П о р т у г а л и ј а.
Детска Евровизија нас не нè заслужува затоа што секогаш сме многу квалитетни, а потценети поради политика. Веќе не треба да учествуваме и се надевам дека нема.
до лани мислам се си беше ок единствено со детската Евровизија. Од сега гледам дека и тука е присутна политиката
Мене ми беше очекувано да победи Арменија, единствена песна што од прво слушање ми се допадна. Арно ама, многу сум разочаран од нашиот резултат. Очекував барем петто место да сме. А овие па пред нас, дел од нив беа лоши. Ужас.
Разочарувачки од Србија и Бугарија. Они да ни дадеа 12ка ќе бевме 6то место што и ќе беше блиску до очекуваното. Секогаш вака ни се мава по глава ама сами сме си криви, трошиме пари за евровизија кога знаеме дека ние во топ 3 никогаш нема да бидеме колку и да сме квалитетни.
Да бидам искрена, секогаш сум патриот на било кој натпревар, како што бев и вечерва. Ама нашиот настап, колку и да бев субјективно настроена, малку ме разочара.