Мене ова со гласање колку пати сакаш ужасно ме иритира. Некој што има пари може да плати за да се направи бот што сам ќе гласа по цел ден и ете ти прво место од публика..
Па така и ќе биде. Лесно може да се злоупотреби ваквиот начин на гласање. Гласав за Македонија иако песната и не е баш мој вкус.
Да бидам искрена, многу бев возбудена за нашите ама некако не ги достигнаја моите очекувања на пробите. Се надевам тоа што сите ги засакавме од студиската верзија некако ќе ги извади вечерта. Криво ми е за Србија. Девојките ми се толку слатки и ангелски пеат, но ете ништо.
А зошто мислиш дека нема ботови што гласаат за нас, на пример? Ако е возможно, мискам дека е направено веќе, во наша полза секако.
Дајте Музика секако си имаат голема публика и се познати, веројатно затоа и се избрани. Имаат поддршка, верувам.
Тебе не те рачунав во автоматизирано гласање Не верувам дека платиле за автоматизирано гласање. Не е тоа програм од 1000 денари
Пробав да гласам по втор пат, ама ми стојат селектирани земјите што ги гласав првиот пат? Да ги сменам само, и ќе се важи по втор пат? И дали има негде да се види како е со гласовите?