И тоа било премногу очигледно.. Ама па и, сите држави беа од бивша СССР, нормално дека ќе си гласаат меѓусебно..
Не го гледав изборот, но сега го гледав настапот на нашиве. Абе што скокаат децата ко потпалени, ни ритам пратат, ни ништо. Мене ми делуваа смешно , мислам дека јас подобра кореографија можев да им да правам. Или барем поише да ги опуштам, вака ем што без скокаат, и некако многу здрвени се.
Уу. Многу млитава кореографија. Сега го гледав клипот на нет. Пафтаат со рацете дрн дрн, малиов губи здив, шпаги, кревање нозе... А и покрај политиката која е неизоставен дел, тешко дека ке појдевме повисоко со кабаре стајл песна. Овие песни бре на времето биле богаташко - к**вински. Не може сега дете со 8 години во просек да гледа и на газ да падне од ова.
Остај шо ќе гледаш, греој, песната грда, тој уште погрд, па дајте пуштете нешто шо нема да не срами, мислам ова стварно е претерано.
Искрено и го очекував овој разултат за нашиот претставник.Незнам што му се деси али детето синојка многу фалшови фаќаше,ич не испеа убаво
Сите претставници од сите држави какви ми се мали, шугави хипстерчиња. Пробуваат да бидат копии на големите „ѕвезди“. И детскава евровизија е како таа „возрасната“