И јас не ставам често. Да не речам еднаш во неделата колкуод мисла. Чиста е и мислам дека нема потреби од хемија. Ама сепак да се ина дома.
Дајте ми предлог за детергент/прашак/омекнувач за алишта.Сакам да го сменам Бекутанов 14м го користам бебе нема мака ама гадно ми мириса нешто последниве неколку перења
Го нема кај нас. Ниту Бугарија и Грција не го најдов. Мислам дека е само за британски пазар. Имам и страна каде нарачувам мустела производи онлајн, американска е и таму исто нема колд крема во стик. Самп обичната Едит: сеа пак проверив од коа пишав и на страната го ставиле. Ќе си го нарачам 13 евра излегува, 8 евра кремот и 5 достава iherb.com
dali smeam da mu stavam na bebeto kozmetika na licenceto? pocna nekako malku da se ljupi kozickata na celoto
Mozda ne e za ovde prasanjeto no gledam ke moze nekoj da mi odgovori... vaka bremena sum i zemav puter na hipp protiv strii, preubavo mirisa za rezultati na kraj zdravje ke videme. E sega bidejki imam suva koza probav so mleka za tela nivea dove ne biva, zemac maslo becutan realno se razocarav.. dali postoi od hipp mleko za telo ili.krema ( za celoto telo) zdravje boze za bebce ke znam so se imaat od hip pa niv ke gi probam a or becutan sum razocarana.. pozz
Не знам точно. Лани ова време е земено. Нешто околу 300 е со пумпичка, практично е, 300мл. Моето стои скоро цело. Не сум го користела, немаше проблем со сува кожа.
Може ли кремата на бекутан со цинк оксид да се користи на делови од лицето каде што има црвенило кај возрасни ?
Може слика онекоја да пушти од еуцерин маслената? Мм зел завчера од Зегин на попуст била, но не сум сигурна дали е баш таа.
Со што ги мачкате бебињата на телото после бањање? Некое млеко за тело? Бебо е 8 недели. Мачкав со Јекодерм на почетокот, ама многу е мрсен и веќе не му ставам. Биоклин млеко дали користи некоја?
Јас мн ретко ја мачкам по цело тело со креми. Не гледам потреба да ја шљакам после секое капење. Користам хидратантна на бекутан. Фала Богу до сеа кожата и е совршена.
Апсолутно нема потреба да се мачка секој ден и постојано ако нема потреба. Од раѓање, за 2м ќе направи 3 години имам потрошено едно шишенце масло на Веледа и толку, и тоа кога беше ептен мал дека многу дехидрира и кожата му се исуши. И откако е роден имам потрошено само една крема Панетен и ниедна павловичева, ми ужегнуваат и ги фрлам, од некористење. Влажни едно пакетче на месец дена, средство за капење еднаш месечно купувам.