Со црвено капаче е, една е, нема што да утнал.. Не сум користела Биоклин, но се ми стои дека не би била најпогодна за бебче, сепак прочитај декларација, ако ти стои ОК мачкај. Можеш да купиш Веледа, Хип, Алверде, Мустела, Логона.. мораш да купиш нешто и да видиш како ќе одговара на бебе твое, џабе ние што би ти кажале.
Ако е од 1000мл истата е, малата е во прозирна амбалажа, а големата во бела. За истава работа 2 дена го јадев мм, следно кога појдов до Зегин ми кажаа дека е истата.
Јас се одлучив за la roche posay, се живо пробав не му прија. Нити Мустелата. Малце е поскапо, ама со една капка цел го бањам. Можда зошто јас имам таква кожа, наследил алергии од мене. Кој има сличен проблем нека не дава дупло пари.
Да ми препорачате добро бебешко масло за масажа? Сакав да го земам на мустела ама не можев да го најдам па го нарачав онлајн. За во меѓувреѓе ми треба друго. Можеби еуцерин, хип....?
Добро утро мамички ние веќе имаме месец и пол по тело се уште се мачкаме со Јекодерм и добар е му одговара но барам совет за крема за лице каква користите вие зашто моево има сува кожа па сакам да почнам да мачкам со нешто ви благодарам
Здраво мамички , што мислите дека е подобро кокосово или маслиново масло за кожа на бебе 5 месеци ? убав ден
Веледа, многу нежна и природна козметика,а хипп земав млеко за заштита од сонце и уште еднаш никогаш повеќе.
Фризидерм пробајте, баш да сува кожа е. Нас само тоа не спаси. И со цени се ок. Исто и Мустелата е добра.