Ама јас не Перам се на 90степени,шарени Перам помалце валкани на 40 а повалкани на 60степени можеби затоа не излекуваат.. Шарените алишта не ви пуштаат боја на 90?
па ептен темно не пуштам на 90. Еднобојни и светли по потреба да ама многу шарени не исто од страв да не ми пуштат боја.
Јас никогаш не сум пуштила ниту бели ниту шарени на 90... Бели стандард перам на 60,а шарени на 40. Е сега пред да ставам у машина ги тријам на рака со средството за вадење флеки на Фрош.
Вениш! Купувам и гелот и прашакот, сеедно е. Во леѓенче пикаш маичката, ставаш на флеката од сретство, ставаш малку млака вода и оставаш да постои некое време. Јас обично ставам одвечер, па сабајле у машина да се пере, ако ти е зорт барем 1-2ч фино е да стои, особено ако е некоја исушена, закоравена флека. Што се не пробав, ова ми е најсоодветно и од ДМ сапунчето е ОК, вади, ама чим треба да се трља не ми е опција
Баш ме интересираше дали е ефикасно, зошто мислев дека другиве средства против флеки да не се многу груби.. Па до сега немам користено ништо
Ти благодарам, имам вениш и ќе пробам.. Мислев дека не е препорачливо за бебе па зато сакав да слушнам мислења
Каква козметика да купан за почеток за бебето (за бањање, мачкање и за се што е потребно), од која сте задоволни???
Еуцерин лосион со црвено капаче, на моето бебе а и на мене ептен ми одговара. Кожата мека убава, и не поти не е мрсно, лесно се упива и ја хидрира.
Сакам да купам козметика следна недела, па еве читам во темава саат време и уште не решив со што да почнам. Таман си реков Мустела или Еуцерин, па сега читам коментари тие биле медицински козметики ако има некој посебен проблем или потреба, а за старт најдобро нешто како Хип. Што би ми предложиле? Прво бебе ми е, стварно не знам ништо посебно; сакам да купам што е најдобро.