Јас колку што знам најдобра козметика не пх неутрална туку пх 5,5или пх 5 таква е еуцеринот на друга не сум приметила тоа значи слабо кисела инаку оваа крема ја користиме исум презадоволна
Уште нели не сум породена но здравје боже сакам да ја користам целата колекција на бекутан. Некако ми е ретро и имам најмногу доверба во бекутанот. Би сакала да слушнам и повеќе искуства од бекутанот иако нели секоја колекција не делува исто кај секое дете.
Јас денес ја земав купката 2 во 1а на Corine de Farme,леле колку убаво и нежно мириса,ненападно,онака баш како на бебе. Карак-што се однесува до Бекутанот и јас би ја користела,меѓутоа откако ја сменија амбалажата производите веќе не се исти како порано.
незнам баш за ова според мене ако е пх неутрално е подобро за кожата. јас што и да користам со пх 5.5 после не ја осеќам кожата убаво. последно со течните сапуни заприметив цели раце ми испукаја незнам дали зависи од тоа ама..... според мене поубаво е да е пх неутрално
А кој сапун е пх 5,5 зашто на него мора истото да биде назначено со бројки, а не со зборови од типот кислеа средина бла бла зашто така имам земено неутро робертс интимен гел со пх 3,5 и дабетер беше од неутралниот јас одамна барам таков мене па такви најмногу ми одговараат а еве и на бебево маслената купкапх 5 и е погодена иако еуцерин не би ја користела стално заради тоа што е ептен медицинска поентата во пх 5,5 ја одржува нормалната киселост и флората на кожата а неутралната ги убива добрите бактерии кои и даваат заштита на кожата барем јас имам такви информации
Mamicki sto mislite za kolekcijata Beccolino? Se mislam dali nea da ja koristam ili Bekutan... Za sega kupiv samo sapunce.So sto gi kapevte vasite najmili prvite denovi?
Јас користам Беколино и е супер благ шампон кој не дозволува солзење на бебушко,мене бекутанот син ми не го поднесе уште во болница ко си бевме,најпрво ко дојдовме дома земав хип ама ноу мани и потоа пробав со бубхен мислам дека беше и за тој ноу мани и се вратив на беколиното и супер е задоволна сум сепак е твој изборот.
порано беше друга политика други совети со што ке купиш со тоа ке го бањаш сега по ново модерно педијатрите советуваат до 40 дена само со вода апосле со еуцерин сапун само
Повеќе пати ве чеитам дека Бекутанот ја расипале. Јас ја користев старата крема и сега откако ја сменија амбалажата пак од пред скоро време си се вратив на Бекутанот и стварно не можам да осетам разлика. Истиот мирирс, истата густина, иститот ефект на кожата, понежна не ми била и веќе не планирам да експеримантирам со други. Млекото за тело, пудрата, маслото ги користам со години и во нив не можам да осетам ралика, па еве прашањето ми вие во што се ја забележале? Гледам дека внука ми ја мачкаат со Мустела затоа што од другите и се појавувало црвенило, па само Мустелата ја смирувала, ама многу скапа бе.... една плата само за козметика иде
За повојница од германија ни донесоа колекција на Бубчен Bubchen па сакав да прашам како сте задоволни оние што ја користеле , затоа што ние сме со бекутан и до сега е се супер ... а ова сега ми мати памет бидејки и Џонсон ни донесоа ама ете ја во шкаф па и за неа се мислам што да правам...
На моево бебе му излегоа брункици по цело лице и на вратчето..ај мамички дајте ми совет со што да ја мачкам ...
дали лежи кај тебе на гради, и кај мажти? моево ги има на лице и врат амаа залепено е за нас и од тоа е па ни рекоа со камилица да го бришеме.
лежи, баш залепена како што кажуваш, и кај мене и кај маж ми..и со камилица ја чистам ама ништо..Викаш од тоа е од облеките наши, и јас од то аси мислам..ај на почетокот стававме пелени, ама неможеме стално
и кај нас е ист случај, додуша немаме многу, на некои места,ама денес ги има утре ги нема, и се така, еххе ама и јас мислам дека е од тоа што цело време си лежи на нас
Ми се потроши нивеа маслото па ја измачкав со Џонсон тоа имав ме зачуди дека колку добраи дојде кожата али сепак нивеа си е нивеа ќе си продолжиме со млеко од нивеа денес ке ни купат
сигурно е тоа ако нема на другите делови од телото тоа е што има нежна кожа и се лепат на нас, дури и сега куцкам со една рака а ова мое ѕверче спие на мене. нема лек ќе си помине кога нема толку да лежат на нас
разгледував вчера нешто за бебушка и случајно го помириснав омекнувачот белиот на chicco.преубаво,обавезно ќе го купам.