Jas i za mene zimam.stalno detska +50 ili ovaa sto ja pisa ili avene ama ne bev sigurna da ne ima neso posebno za bebe. Tnx
Исто. Летото секој ден наутро покрај езеро го шетав до 10 часот. Во корпа си лежеше, спиеше, а количката го штитеше и плус чадорче со заштита ставав за да не го фаќа ни тоа слабо сонце. Читав дека е штетно да се става фактор на мало бебе, па одлучив да не ставам, а и немаше потреба. Туку, сега за летово поголем ќе биде, па ќе ми треба нешто да го мачкам, планирам на плажа да го носам. Од природниве козметики има некој крем со фактор од којшто сте задоволни? Од Веледа има?
@0ли да да, веледа мачкав лани, 50ка, супер е. Бели како креч ама тоа е. Ако се размачкува тогаш не е органска.
Има и веледа и еко козметикс. И двете се многу бели зашто се со физички филтри, ама си ја вршат работата. Едит: и на алверде има, ама таа ретко ја носат во дм.
Воопшто не можам да се сетам. Знам првата година од Бугарија го земав а после тука не го начекав. Сите се јаки во секој случај
Добри се, јас против студ земав од кога почнав да ставам бебе нема лишајчиња на образите. И другата козметика им е добра само треба да видиш на бебе како ќе реагира ако имаат тестери побарај им
Добри се. Ама проблемот е дали ќе му одговара на беба. Ние сменивме од веледа, мустела, бејби лове, и се остана така, на крај биодерма ја погодивме.
Јас шампончето до скоро го користев(3ипол години) Ама на моево само медицинска козметика му одговара ради дерматитот. Најчесто еуцерин. Така да ако е бебче, нешто мустела,веледа бар. И корине де фарме мислам се ок , од зегин. Сега за косичето му земав фа , морски. Ај како ми мириса убаво
Дали некаде има на попуст Еуцерин црвена линија? Во анни фарм има -20% на биодерма,ла рош,веледа и уште некоја козметика.