И ја сакам нешто за лице да земам , кој ? 3 недели е бебуш , ама се вцрвува на обравче чат пат и ситни брунченца му се прават на едниот образ , ама тоа од татко му што го бакнува со тоа брадиштето и сестра му цело време го бакнува ( лигаве )
@Biodevojka dali moze da mi kazes dali sostavot na baby love losionot za telo e ok i za pelenska regija, bidejki pisuva deka moze da se stava i jas vise 3 dena stavam i epten i e ok, a predhodno koristevme pavloviceva original, i se drugo ne odgovarase edinstveno ova mi go prifati i gledam deka epten e super, kozickata tamu non stop i e hidratantna i povise i odgovara od pavlovicevata ama neznam so sostacot dali e ok za toj del od telceto pa te molam ako moze da mi kazes dali moze da prodolzam.
Zdravo mamicki dali bi mozele da mi spodelite vase mislenje za bebeskata kozmetika baby love uriage la roche i corine de farme dokolku ste koristele za novorodence. Vi blagodaram
Cold кремата на Uriage не беше добра во комбинација со брунчињата што му излегоа на бебе по лице, ги воспалуваше. Со weleda се смируваат сега.
уште крема за лице ми остана да си ја надополнам колекцијата веледа. после бањање и ставав малку од лосиончето за тело, не приметувам некоја разлика, тоа брунчињата се изразени те на еден образ, те на друг, зависно од денот. се губат и појавуваат нонстоп, ваљда ќе се отарасиме скроз од нив за некоја недела.
Тоа ќе си поминува само, не треба да се мачка за да помине. Цело време ќе се појавуваат кога ќе се лигави.
Какво млеко или лосион за тело би ми препорачале детето е 2 год го капам со еуцерин маслена купка ама мн му е сува кожичката особено на ножината, или да не треба да сменам друг шампон да земам?
Еве вњќе ти пишале предлози, штом со еуцерин бањаш земи си од еуцерин еа сува кожа лосионче . Јас користам биодерма за атопична кожа за моето и фла абогу држиме под контрола понекогаш се појавува по некоенкругче црвено ама го мачкам лосион и се повлекува.