Колку пари е? Има 50ка? Јас лани веледа земав ама сега не планирам 10 дена да го шетам бел на плажа. 30 мин ке ми треба за цело тело. 30 мин по 3 4 пати, одморот во мачкање ке ми помине. Уриаж маслена користам за бањање, и лосион на уриаж. Се мислам за хип, чико, уриаж?
900 беше 30ка, а околу 1000ден 50ка. На 50ка пишува дека е за бебиња а на ова не. Затоа се мислам дали да го користам за децата. Инаку е најдобра козметика меѓу тие три што ги наброја. Мислам најдобра ако имаш пари де Мене најдобра у принцип ми е Бекутан
Кога можев веледа да купувам до пред некој месец, и ова ке го купам. Атопичен дерматит има на 3 места по 1 цм и не знам што да земам. Веледа не можам да размачкувам. Лани бела маица бело лице.
http://www.femina.mk/новости/промо/heliocare-360-ултралесен-и-хидрирачки-фотопротективен-воден-гел-со-spf-50 Само незнам дали може за деца Иначе како бренд се топ, јас имам користено бб крема 50ка фактор за лице, одлична е
Не е за деца, пишува дека може и со шминка, за мажи, некомедоген итн, никаде не пишува за децаз така да не е. Ама за мене ке го разгледам. Фала.
Оваа ја немам пробано, ама има една како Гел што е и многу е лесна, специјална е за лице, во еурофарм околу 1000ка се има повеќе видови. Оваа ко што гледам е за цело тело ама и оваа би требало да е таква лесна
Јас втор пат ќе купувам спф 50 од Ла рош. Вистина е скапо,1300ден редовна цена,ама е голема туба 250мл. Од лани не ми е потрошена но бидејќи изминаа 12 месеци од отварање ќе купувам нова. Чекав божем да не пуштат попуст по аптекиве,ама нема уште никаде. Убаво се размачкува и ефикасна е.
Фала, ке ја земам во предвид. Мене и ке ми треба поголема туба. Малите од 75 мл нема да ми се доволни за цел одмор.
Top e ovaa jas za mene so godini si ja zimam posto sum bela i lesno goram ako ne sum bebe Isto i avene ima 50+ mnogu dobra detska sto se prska
I dvete ostavaat ama po malce ne e strasno ili moze deka ja bela pa ne se gleda Gi ima po aptekive nasi ne e neso posebno da ja baras negde
Козметиката на Чико ја користиме. Имам купено заштитна крема за сонце лани на Чико со фактор 50. Еднаш само го намачкав. Не знам дали можам да ја користам и ова лето. Прочитав погоре дека ако има 12 месеци од отварање треба нова.. Па ве молам кажете дали да ја фрлам или да си ја користиме? И ако треба да купувам што ќе ми препорачате? Бебе е 13 месеци. Оваа на Чико не беше скапа, а дали е ефикасна не знам бидејќи ретко излегувавме на сонце, а на одмор не отидовме.