Za pelenska regija jas koristam pavloviceva. Gledam site proizvoditeli imaat neso za pelenska sto dosta od vas koristat. Me interesira zosto klasikava pavloviceva ne se koristi, da ne ispadnala neso stetna a ne sum u tek. Vaka bebe nema losa reakcija na nea
Зборнавме со @kukla21 пред некој ден, не била нешто нај нај според состав. Ги најдов мислењата од @Biodevojka за павловичева и ја баталив...
Последно го видов во аптеката во Капитол, ама има месец, два поминато од тогаш. Да провериш телефонски да ти дадат информација.
Јас од сам старт користам бекутан со невен, еве до сега 1ипол паковање сум потрошила од тие големите, а бебе е две ипол месеци, евтина е и долго трае, а ставам при секое менување памперс
Бејбилав почнав и јас откако ја исчитав биодевојка, сега брзо ја направив промената, не знам дали има повеќе од недела дена.
Таа е да.,но дали за неа станува збор дека не е добра или онаа другата на Галафарм што е,таа е целата розева.
ај и јас ќе ја заменам оригинал павловичевата со бејбилав од дм штом е вака. сигурно бл е и поевтина. дали е исто така масна?