Здраво Феминки, нова сум на форумов, па би сакала совет од Вас каква козметика да користам за моето бебе? Која би ни ја препорачале? Бидејки ми е прво не сум имала никакво искуство со ниедна козметика .Ви благодарам на одвоеното време
Ko sto e golemo pakovanjeto taman za godina dena Btw moram da prasam sto e temenica gledam ja utepavte od zborenje @thelittle17 tebe te vidov posledna si pisala za ova
Е таман сега ќе купев од 750 мл, претходно земав од 500мл и скоро при крај е (бебе 5ипол месеци). Ама видов дека пишува да се искористи во рок од 6 месеци и пак од 500мл земав
I ja zemav pak od 500, prvoto mi e do pola negde bebe mi e tri meseci i sekoj den se banjame a mlekoto za telo edno potrosiv use mng mwlku iam
Она на главата како лушпи му се прават, и дури може и да пожолте, од што им е нежна кожата, ама лошо изгледа, јас за една недела го средив, ме нервираше.
@Pacient srna Како корупки се прават на главчето, еве слика од моето бебче. Не и е премногу проширено, не сум упорна јас како @thelittle17 , преку еден ден ставам уље, ако не заборавам. Ама си викам за брзо ќе го средиме.
Е вака беше, ама јас секој ден се запнав и му се исчисти, итоа со обично уље на Бекутан, и четкичка мала.
Некој ги користе ли овие влажни марамици? Ми ги дадија гратис со памперсот, а јас само на Виолета 99% вода ги користиме до сега. Овие за мене ќе бидат изгледа.
ОК е влажните, мирисот само не ми се допаѓа. Сепак нашиве бебуши се мн мали, држи си се до виолета ако му одговараат.
Мајки ако не е за тука прашањето, преместете. На деца со атопична кожа што мачкате против комарци и за на плажа? Фала