Фала ти веќе купив еуцерин маслена купка па ќе видиме што ќе биде. Иначе еуцеринот ви е на 30 % попуст во зегин до 02.08
Дали и со што ги мачкате вашите бебиња на лиценцето? Ние сме еден месец до сега не го мачкав со ништо но сакам да почнам. И за тело што препорачувате повеќе масло или млеко и од кои сте задоволни?
Го мачкав на 1-2 месеци и му се појавија црнки. Од тогаш еве 13 месеци ништо му немам ставено и си има преубава бебешка, нежна кожа. Ни тело, ни лице мачкам.
Со млекото за тело што и е со истото и на лиценцето. Почнавме со Веледа ама многу суво кожиче има, па се префрливме на Биодерма. Иначе и од двете сум задоволна.
Mapez prskam ama ne na bebe,tuku na krevetceto ili na vrekickata. Ama ona chicco aparatceto poefikasno mislam deka e
И јас слушнав за чико, имаше акција на чико апаратче и уште 3 работи 1516ден.не ми текнува како се викаше аптеката. Инаку апарат чико во секоја аптека има? И дали знаеш која цена се?
Okolu 700 den jas od remedika aptekata go zemav mislam deka skoro vo site go ima. Batetijaya nekako malce trae,mislev sum go rasipala staviv maz nova eve go si tera
Го мачкам понекогаш кога му е суво лицето, со оваа Спојлер Супер му одговара. Веледа од невен еднаш му намачкав, му се направија црнки. Истата од Лавера му ја мачкам и на тело, но уште поретко. Понекогаш и масленце од Little Siberica, убаво е и тоа. Обично ништо не му мачкам по тело. @Biodevojka, може ли мислење за состојките на Oxyplastine крем за пеленска регија? Нема проблем со црвенило мојов, уште си тераме со таа на Уртекрам и презадоволна сум. Ама странциве и крем за газе успеаја да довлечкаат па се мислам дали да го искористам. Спојлер: Состојки COMPOSITION DU MÉDICAMENT OXYPLASTINE p 100 g Oxyde de zinc 46 g Lanoline 4 g Substance active : Zinc oxyde Excipients : Calcium hydroxyde, Cholestérol, Cire d'abeille blanche, Eau purifiée, Lanoline, Ricin huile
Предлог крема за пеленска регија има ситни црвени брумченца. Пробано е судокрем и таа на дм, и оригинал павловичева
@Biodevojka Здраво, дали би можела да ми препорачаш масло за пеленска регија? Го имам на urtekrem бебешкото но сакам да сменам. Се мислам помеѓу две, но ако имаш некој друг предлог е добредојден секако. Гледав на веледа има многу едноставен состав-Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract. Или пак можеби ова другово-Helianthus Annuus Hybrid Oil, Avena Sativa Kernel Oil, Canola Oil. Друго, на вторава формула гледам стои Хибрид, која е разликата помеѓу тоа и обичното сончогледово?