Користам логона шампон и крема за тело. Син ми пред некоја недела се исфри од топлото и сега кожичката му е по сува. А и на главчето косата почна да му паѓа и таму му се направија како корупки. Дали знаете нешто со што можам да го намачкам да му се врати кожата во нормала и да не му е сува?
Тие на главата му се бебешка теменица. За тоа земи го маслото на фрези дерм за теменица baby123. Ептен ефикасно е. Ние имавме како првут блага форма, и ставив 3-4 пати одма и помина.
Било кое масло ке заврши работа. Намачкај пред бањање и по бањање исчешлај со бебешки чешел. За неколку дена ке ја снема.
Мајкички користите ли нешто за лицата на бебињата, ја ставав оригинал павличева еднаш на два дена ама почнаа да и излегуваат мали брунчиња, незнам дали е од тоа или ...инаку сме месец ипол
1 месец е моето и има многу осетлива кожа. Лиценцето го мачкам со млекото за тело од Мустела. После секое бањање целиот со него го мачкам.
Здраво мајки, препорака на козметика за новороденче? Мустела, веледа, фризи дерм? Од која сте најзадоволни? Ви благодарам
Sekoj si e najzadovolen od svojata...zemi edna i vidi dali ke e ok na bebe. Ne znaci deka drugite nema da mu cinat ama mora da se pocne od negde. Jas konkretno koristam loccitane za moeto bebe, ja zemav taa bidejki i jas ja koristam
Ако можеш да земаш тестери прво од било која козметика, да пробаш што ќе му одговара. Тука сите ја фалат Мустела, јас цела колекција ја купив, ама не му одговараше, му ја сушеше кожата многу.
Јас од chicco сум задоволна. Пробав со хип не му одговараше, после сменивме на chicco и сеуште ја користиме.
Јас од хип и биодерма сум најзадоволна, користев и веледа, мустела ништо посебно индивидуално е за секое бебе