Јас за двете деца Еуцерин маслена купка. Не е многу скапо, а ја користиш со месееци. Многу им прија на кожичето
Прв пат слушам крема за заштита од студ?! Се мачка по телото за да се стопли бебе или како? Извини што улетувам ама ова е ново за мене
Мене ич не ми се допаѓа миеисот. Читав и уриаж маслена убаво мириса а јас едвај ја потрошив. Сега еуцерин е добра не мириса никако посебно. Веледа користев доолго време и да не почнаа лиши да му се јавуваат ке користев уште. Мирисот е таман како за бебе. Земи си куфер и терај. Таму имаш се за почеток.
Имав јас, по грешка ми ја купија. Ама сум ја фрлила. Мислам пишуваше cold на неа, позади на мк пишуваше дека е за заштита од ладно, ветер итн. Ако добро се сеќавам.
Во зегин брзо се трошат, ако не најдеш таму има во космо. Имаш гел за бањање, крема за газе со цинк и крема за тело за после бањање. Оваа со цинк после каки ако не миеш газе.
Веледа за пеленска регија, од бекутан имаш со цинк, бејбилове има многу само кажи во аптека со цинк оксид за пеленска регија ќе ти понудат што имаат
Може да ми препорачате некоја природна крема за деца. На син ми од маската му се појавија како брунчиња а воедно од ладно и му се суши кожата,исто му се случува и со рацете. Му користам од baby love но не му делува за ништо
Od kakva maska? Za isfrleno od cucla use kako novorodence pedijatar mi preporaca nekoja perioral krema na frezyderm. A ako sakas bas prirodna razgledaj weleda sto ima valjda treba nekoja so cink