Lipikar kolekcija na La Roche, emolienten balsam e vo pakovanje od 400ml. Ili na Uriage bebe imashe edna shto ubavo go hidrirashe bebushot moj.
Предлог балсам или лосион за тело и маслена купка за бањање? Сува и е кожата иако користам Веледа креми од невен, не е доволно .. Фала однапред
@marta993 за малово користам веледа засега е супер а за големиов има посува кожа му ја користам на биодерма маслената купка имам и еуцерин млеко за тело.Задоволна сум од двете.Последно на другарка ми за малата и ја препорачаа на уријаж бебешката линија на кожно.
Си пробала во водата да додаваш масло? Јас еднаш зедов кутија со масло и гел на акција, и го ставав во коритото, исто како маслена купка излегуваше.
Koristeno imam za pelenska regija mustela123 i pavloviceva mast. Otkako pocnav da ja koristam freezy derm za pelenska rehija nesto podobro nemam oseteno za moeto bebe. No sega ja nema vo zegin vejce eden mesec. Predlozete nesto ubavo i efikasno. Imaku malata e 5 meseci i ja mackam na gazeto ednas do dva pati na den ne postojano so feezy derm
На бебка и е малце сува кожата и докторката ми препорача да земам колекција атопик. Што да земам Еуцерин Атопи, Мустела стелатопија или Биодерма Атопик?