Логона од невен. Ќе те збунат милион предлози, ама да знаеш, треба да пробаш за да видиш што и одговара. Јас не користев медицинска козметика, и искрено, не ми е криво. Има на Натура Сиберика едно убаво масло за масажа кај бебиња, јас си го користам за моиве, иако не се бебиња, ќе ти го сликнам. За периодов што следи е одлично, мене ова ми е второ шише. И јас се мачкам со него, после туширање на полувлажна кожа.
Bioderma nie koristime i se pokaza super. A isto i za pogolemata cerka imase problem so kozata no vo druga oblast i doktorksta i ja preporaca ovaa kozmetika i sum mnogu zadovolna
Дечки што би ми препорачале за мачкање на "рапави" обравчиња? 8 месеци сме, обравчињата му се како со ситни брумчиња исфрлени, не се гледаат ама се осеќаат со допир. Повремено се појавува и црвенило на некои места на лицето, меѓутоа за брзо го снемува.
Мајки, дали имате некоја искуство со Uriage колекциите за капење. Користиме Еуцерин маслена од раѓање, ептен ми е навикнат мирисот, затоа сакам да сменам еднаш. Дали Уријаж мирисаат убаво, можеби маслената
Јас ја имам кремата за пеленска регија на Uriagе, многу нежно и чисто мириса, воопшто не е нападен и силен мирисот. Баш е бебешки
Јас за лице кремчето го имам пробано и тоа убаво мириса, па затоа прво на нив ми текна за промена. Ајде ќе прашам во Аптека ако се отвараат, да ја видам. Ти благодарам
@emits да, јас користам Уријаж маслена купка и крема за лице. Преубаво мирисаат, на чисто и нежно, а освен тоа, презадоволна сум и од негата. Сега почнуваат на малава да и’ се сушат обравчињата од ладното, со кремчево за лице одма се средува. Немам потреба ни да мачкам специјално крема за ветар и ладно време. Од мене топла препорака за Уријаж