Која козметика е помалку агресивна на Еуцерин или Биодерма? И се потсуши кожата, посебно по нозете, па се мислам која да ја земам. За лице некое поприродно кремче за заштита од ладно и ветер, а да не е Веледа? Односно, да е повеќе хидратантно, а да не е толку мрсно.
Kako so ednas celo bebe go proagas ili vo vodata stavas? Stiskam po malce pa peram grb racinja,pa pak za mese,pa pak za noze pa pak za kosa i na kraj gazot koa ke ja krenam....ne koristam babylove ama toa moeto e 300ml trae 1.5-2mes
И јас тубата на веледа ја користев најмногу два месеци. Секој ден бањање и стискав за глава газе во коритце ставав итн. Кога купував ми кажаа во аптека демек ке ти трае долго, пола година сигурно.
Да, пред да се породам мај некаде го купив, имам уште за цел месец Еуцеринов 400 мл е. Со секојдневно капење.. Не правам многу сапуница, нормално. Еднаш стискам за главчето, еднаш за телото (на раце го размачкувам) и малку и во водата од коритото ставам. Се исплати многу, и не го мислам, знам дека има. Инаку, до тебе е, многу може ставаш дури и големиот некогаш со истото го капам. Леле ќе испадне цела фамилија со од бебе купката цела година се капиме
Јас на уријаж користам цела линија за сува кожа презадоволна сум. Кремот за после бањање е стварно добар,се масираме по цело тело и по главче ужива цуца
Јас да не кажувам тогаш колку време ја имам веледата 200 мл. По една капка користам за глава и една за тело. Летно време секој ден кога ја бањав и по 2 пати, не користев ништо само вода. Со шампон преку еден ден. Сега дека залади и почна да оди во градинка ми е страв секој ден да ја бањам. Преку два дена се бањаме.
@Yowannty кремче за ладно имав лани земено до little siberica ама ич не го искористив...само неколку пати ставив и цело ми остана...
Исто Веледата најисплатлива ми излезе и покрај таа цена што ја има. Сега малку побрзо ја трошам зашто се научи сам да ја отвара и се шлапа ама мислам на почеток по 5-6 месеци ја користев. Млеко за тело едно имам купено, го мачкав многу ретко до година и ене го си стои, јас се мачкам понекогаш. Кремата за пеленска регија исто бавно се троши ама помага како ниедна друга крема. Црвено газе решава со две мачкања. Еве сега брзам да го потрошам шампонот и да го пробам тој од портокал, мислам дека никогаш нема да ја сменам веледа, прав избор ми е.
Ништо. Никогаш не сум го мачкала секој ден. Само по потреба, ако има некој проблем. Го бањам, го бришам и го облекувам.
од 0+ се слободно , имаш на речиси сите фирми од најефтино до најскапо , сите се добри. Ако има поосетлива кожа секоја ден , сега на ладново исто добро е за заштита.