Мајки препорака за крема со фактор бебчо е два месеци засега користиме еуцерин купка и лосион па дали има од еуцерин крема со фактор за бебешка кожа
Mom's До сега ја бањав со Веледа, 4++, до сега никаков проблем со кожа. Арно ама како расте тоа продуктот од 600 денари се побрзо го троши ММ само мрчи додека ја бањаме вика ајде сега бањо со ова скапоќава што мислиш има солзи од еднорог во неа Па се мислам барем од 6 месеци да ја пребацам на нешто друго. Во Ремедика ни ја бањаа со Бекутан пошто немала проблематична кожа. Јас гледам Хип нешто. Дајте некој предлог со што да продолжиме?
Ме интересира каква детска козметика користите за поголеми деца, конкретно над 9 години? Веќе не е во тој период кога може да се користи шампон како за бебиња
Не бе, пажљиво арчиме првото за бањање го Трошев скоро три месеци, ама од три до сега 4'5 еве третото го користам. Лосионот уште првиот и за пеленска регија исто го дотрошувам првиот. Има многу коса позади, не и падна таму и баш ми троши на тоа место
Хмм па што знам, мојов еве 2 години ќе прави и по 2 месеци минимум ми трае шампонот, рачунај свинче се прави кога ќе искочиме надвор. Имаш поевтини опции секако, хип и бејби лав ги фалат како понежна козметика. Бекутан, нивеа, мустела не зимај после користење Веледа.