А јас да не кажувам колку ме тераше веледата, срам ќе ме фати. Точно една капка за глава и една капка за тело користев. И на крај од што едвај чекав да го потрошам почнав да шлапам бајаги.
Дали кремата за лице со фактор да биде ист бренд како останатата козметика или не? Користиме мустела стелатопиа.
Со постариот на Weleda , а сега за малото на Uriage. Двете креми се со спф 50. Кога бирам крема мене ми е битно да нема хемиски филтри а брендот не ми игра некоја улога.
Мајки каква маслена купка да земам? До сега користевме уријаж задоволна сум ја потрошивме а не можам моментално да најдам
Во Анифарм стои дека имаат на залиха. Ние ја користевме на Уријаж, а последно купивме на Еуцерин PH5 маслена купка. И од неа сме задоволни..
последно земав на baby love од дм 2 во 1 гел и шампон ама бидејќи нема дм во нашиов град сега се мислам што. Ќе ги пробам тој кој го предложивте.
Како што ти пишале и јас сум од Биодерма задоволна многу. Откако почнав со неа и се нема појавено егзема
Mami help utre polnime 4 mes , do sega se banjavme so eucerin maslena kupka no sega sakam da smenam sakav shamponce od babylove da preminam ili eventualno na chicco …vashe mislenje i islustvo dobro bi mi doshlo
На мустела сакам да земам со фактор Гледам има посебно за лице од 40мл и посебно лосион од 100мл. Дали лосионот би можело и за лице?
Каква крема со фактор користите, и дали може за бебе од 10 месеци ,да се користи 50 фактор.На некои креми со 50 фактор пишува дека се за деца над 3 години. Инаку користиме веледа козметика.
Јас знам дека за бебе под 6 месеци не смее никаков фактор, а за над 6 месеци може и 50 фактор. На кремот на Уриаж пример пишува дека е за бебе, а е со 50 фактор.
Znaci moze jas na 3mes i mackav 45 faktor na ekokozmetik. Pedijatarot od remedika mi ja preporaca, bevme mesec dena na more nelogicno mi bese da ne ja mackam a bela e....vikendov eden den gu ostaiv sami so tatko i vo grcija i namackana pa crvena bese veke godina ima
Каде ја има кремата? Летно бебе ќе имам, а навистина не сакам да прескокнам мачкање. И препорака за друга што сте користеле ако имате. Веледа сончевата уште ја нема по аптеките, верувам и таа како органска може да се користи од новороденче...