Џонсон сеуште се сумљиви за употребување? Нели имаше афера деја користеле некој состојки што не биле во ред?
ne e nisto posebno jas ednas zemav krema za lice ama mirisot e mn jak. Nie sega ja smenivme mustelata so corine de farme i mozam da kazam deka e priblizno ista so mustelata i mirisot im e slicen a i kozata na sin mi e ubava i nezna .
Ја имаш мила во сите подобро снабдени аптеки, нас многу ни помогна, кожичката по целото тело му е мека и мазна, никаде нема ни црвенило ни ништо откако почнавме да ја користиме. Малку е поскапа, ама вреди за секој денар а и ќе ти трае долго. Најтопло ја препорачувам целата колекција на Мустела Стелатопиа
Баш проверив на Џонсон шампонот и Нивеа Бејби кремата (само тие ги имам дома) дали ја содржат оваа состојка. На Нивеа Бејби пишува дека е работена со помош на дерматолози а ја содржи оваа состојка Овој шампон на Џонсон НЕ ја содржи таа состојка
Јас честопати го бањкам синко со овој шампон на Џонсон Еве сега првпат слушам за Phenoxyethano ама проверив и не го содржи фала му на бога. Ќе морам да ги проверам и марамчињата, бидејќи честопати ги менуваме: ние купуваме едни мама други свеки трети.
во сите влажни марамици има Phenoxyethanol ,до сега не сум видела некои што не ја содржат оваа состојка,нека пише некој ако знае во кој марамици нема??? а во бекутанот влажни марамици има и парабени !
На мојот бебуш (3 месеци) му е сува кожата а посебно на лицето односно над очињата и челото. Бидејќи сме мали со што да го мачкам со млеко или масло за бебиња. Сега користиме за бањање 2 ви 1 на Бекутан и за мачкање крем на Бекутан (не хидрантното)
Можете ли да ми кажете која од вас го користила шампонот и купката на Чико и дали се добри, сакам деновиве да му земам на син ми нова купка, да смениме малку до сега го капев со Нивеа 2 во 1 ама ми здосади и сакам да сменам па размислувам за Чико некоја има спомнато дека убаво мирисале купките, па да ми каже дали е точно да земам.
Vo Pufies vlaznite maramcinja nema Phenoxyethanol i nema parabeni.Nie gi koristime i sme epten zadovolni od niv, debeli se i ubavo mirisaat