Исто . Само си собирам креми и џабе. Сеа јас на la roche ќе ја пробам, читав искуства има доста задоволни. Според описот тука ми изгледа ко за бебчето мое кое не можи да престани да се чеша https://zegin.com.mk/mk/la-roche-po...ejstvo-za-mnogu-suva-kozha-i-kozha-sklona-kon Ако ја земиш те молам сподели инфо како е.
На син ми многу му помогна Еуцетин атопик контрол. На почеток немаше подобрување, но по некое време се среди, еве поодамна чиста му е целосно кожата.
Да, од раѓање го бањам со маслената на Еуцерин . А млеко зедов на еко козметик , ама ретко го користам. Појќе го мачкам со млекото на Еуцерин оти поубо ми мириса
Да да. Истото што го користев и јас во бременоста . Мене ми беа рекле дека нема потреба од медицинска козметика на сам старт доколку бебето нема проблематична кожа, но јас си терам со еуцеринот. Барем и двајцата сме на иста козметика Море и тато се бања со купката
И јас ради тоа се мислам, инаку и синко ја користи и јас еуцеринот па 3 во 1 да поминеме Може ќе земам и мустела за почеток гледам намалена во Зегин.
Е зошто мустела?! Нели не е органска ни она?! Поарно и ќере капи си ја со Еуцерин штом и ти и синко си ја користите. Не ми се чини дека мустелата е поарна од еуцеринот. Ама сепак ти си знаеш
Незнам зошто, мислам дека многу другарки ми ја фалат, па викам ај и јас да купам Можеби ќе сменам веледа
Ајдееее, сеа па веледа Шо и да земеш ќе си се вратиш на еуцеринот , така ми стои мене. И јас земав неколку купки ( фризи, веледа, некое од Дм, ) сакајќи да ми прави мноооогууу пења. Ама ништо не користам. Еуцеринов ми е најпријатен . Можда дека ме потсеќа на бременоста