Kazete krema nesto losion za soncanje od koj ste zadovolni za bebe od 1 godina. I da ne e mnogu skap. A ako e soodveten za suva i atopicna koza uste podobro
Таков се у едно нема, односно тие за атопична кожа се изгор скапи. Внука ми користи Хелиос, трае доста, околу 700-900 ден е, зависи како го начекуваат на акција.
Спреј против комарци кој да земам, имав минатата година на чико ама не сум задоволна. Добар е на бекутан?
Мами со што им ги мачкате лиценцата на бебушките? Гел и млеко за тело користам Еуцерин, и за пеленска регија павловичева
Јас мислам ако немаат сува кожа нема потреба да се мачкаат ни на лице ни на тело и непотребно да се изложуваат со хемија. Сега е лето воздухот не е сув, а читам твоите се многу мали.
Па да затоа и прашувам. Ништо не ги мачкам на лице, ама да си прашам нели а на бањање само една капка ставам гел и една капка млеко. Вака ќе тераме со овие до една година а може и две сепак фала на советот мами
Знаете ли што би било замена за Камагел? Нема никаде во аптеките, ми кажаа повеќе не се произведувал.
Го користев до пред некоја недела, супер е. Нежен за кожата, нежен мирис и убаво чисти. Не пече и иритира на очи, убаво пени. Потрошивме 2 пакувања, ама на малово му се исуши кожата (од друг фактор) и сменивме на Bioderma.
Многу е нежен, многу убава козметика. После година можеш да смениш има од портокал, ептен свежо мириса
Препорака за прва козметика кај бебе Уријаш, Мустела или Биодерма? Веледа знам дека е супер исто така не знам кажете препораки стварно не знам што да купам