Ако ти е за новороденче никако. Би ти препорачала нешто поприродно. Бејбилов, Алверде или Хип ти се со пристапни цени, а добар природен состав.
Nikako alverde. bekutan samo masloto za banjanje e dobro jas epten go koristev ama baram neso so ke mirisa poubavo.inace toa e top I eftino
Јас ги купив corine de farme од зегин и не се воопшто лоши а економични се, исто и Chicco. Имам користено и Hipp, на моево бебе се му прија
Конкретно ме интересира за Веледа, Уријаж или еуцерин тие што ги користеле доколку може да споделат. Дали уријаж се за осетлива кожа или има и за нормална..? За веледа сум најмногу информирана. Еуцерин ми се чини беше за осетлива кожа, барем за внука ми таква користат зошто имаше проблем со други... И дали може за нормална кожа? Бебе ке се роди здравје почеток на октомври, не знам дали значи нешто ама јас да пишам...
За почеток купи си Веледа, сепак е тоа природна козметика. Купи си купка за туширање и крем за газе и може и масло за тело (ама и не мора). Моето наполни една година и уште ја користиме оваа козметика. Само за зимно време купувам плус од зимското кремче за лице. Ако бебе има некој проблем со кожа секако педијатар ќе ти препорача која козметика да ја земеш.
И Виолета 99% вода има како поефтина варијанта, во Зегин ги земам јас ама и во Тинекс често се на акција
Babylove имаат влажни марамици на база на вода. Одлични се. Ги имам пробано и на Виолета влажните марамици на база на вода, но овие од ДМ ми се подобри.
85 ден. е едно пакетче (внатре има 80 марамици). Може да купиш и 4 пакувања споени заедно и тие мислам дека беа 320 ден.
Што ке препорачате од овие да купам за бебе,синко го бањав со jonson виолетов со лаванда ама сега незнам,еве што гледав,па оставив да одберам па да го пратам мм да купи.