Ja najdov, samo zdravje naredna nedela planiram posle pregled da zastanam do dm, da ja pomirisam zasto vaka od doma (na miruvanje sum) samo citam i gledam, drugo e koga odam vo zivo. Inace vo edna lokalna apteka ovde, weleda e na akcija skoro sekoj mesec, nekogas 20%, nekogas 25% a znaat i 30%popust da dadat. Vo momentov e 25% ama neznam dali imaat online naracki.
И јас користам скоро се од бејби лав супер ми е сега за сега, инаку има и други добри освен бејби лав, ако си во можност симни ја INCI BEAUTIFUL апликацијата на српски е и види која колекција е добра и органска, не само за бебка туку и за нас има кои козметики се добри а кои не
Дали сте користеле Џонсон масло Бед Тајм за масажа? Го земав чисто да го имам...ми го препорачаа во аптека ама сега гледам низ групите нешто не се задоволни
До сега користиме мустела купка и крема за тело. Во неколку наврати на ноџето се јавува како сува кожичка налик на атопичен дерматит. Шо да мачкам стелатопиа или нешто друго? Птед неколку месеци мачкав стелатопија, тогаш се изгуби ама после еден месец еве сега пак се јавк на друго место како три мали кругчиња.
Јас го купив лосионот ама не направи разлика во спиењето , само преубаво мириса. Јас и за мене го користам уште пред да имам бебе .
Само насабајле пред да ја однесам во градинка оти одиме со количката и е доста свежо во 8:30 на Водно
Здраво,наскоро треба да се породам и како за прв пат уште ми се мешаат работитекрема за пеленска регија е исто шо и Павловичева така?Купив Физидерм и аптекарката ми рече а Павловичева не земаш?и сега сум збунета,не знам што е што.
Фризидермот да не е со цинк? Јас имам Веледа со цинк и таа ја користам ептен кога е зацрвенета, а павловичевата редовно на скоро секое менување.
Искрено не знам,ама може на цело тело да се мачка бебуш доколку има потреба..бар така ми кажаа и некако ми беше безвезс да препрашувам гужва не фати
Јас павловичева не користев никогаш, мене ми е сулудо мрсно на газе кое ќе го затнеш со пелена. Миеш или бришеш, ако има црвенило мачкаш крема за пеленска.
Исто е. Јас користев Павловичева и бебе имаше често осип. Земав на Веледа крема за заштита од пеленски осип од невен, од ко ја користам до сеа ниту еднаш немаше никаква реакција.
Mi izleze reklama na Instagram za Bubschen kozmetika, ja imav zaboraveno i deka postoi iskreno. Porano znam deka mirisase preubavoo, a sega dali nekoj ja koristi i dali ima iskustva so nea? Isto gledam chicco imaat nekoja linija so 93% organsko poteklo baby moments, dali nekoj ja probal? Jas zasega najmnogu sum za Babylove od Dm kako organska ama sakav da slusnam i iskustva so drugive.
Редовно читам екотестови од германски лаборатории за состојките на различни козметики. Бубхен е еден од најлошите.