Прашував за таа што имаше прашано за составот дали е добар а биодевојка ти кажа дека е добар. Ако можеш да ми ја сликнеш кремата во потрага сум и незнам што да земам за лице са син ми.
И моето има црвена точка, како со лушпа на моменти. И ставам пантексол крема на лице, и ставав веледа што е посебно за лице не осетив некаква разлика. Од пантексолот има разлика, подобро е. А за фактор сега првпат ќе и ставам овие денови.
Знам отеков со кремиве со фактор ама ме премисливате сега со размачкувањево а решена бев да ја земам на лавера,сега да прашам уште за оваа дали ја користел некој и како е и да се решам која да ја земам
Zdravo majki, bebe ima skoro 4 meseci i imam primeteno na liceto i se pravat kako sitni mozolcinja, nekoja krema za lice da mi preporacate ako nekoja vi pomognala na vaseto bebence
Mozno e da i e od ligite. Jas i stavav bilo koja so ja imav bebeska, no sega i stavam so cink i odma i gi smiruva
Se ligavi premnogu ovoj period i se ceska na nepcata. Jas i stavam od becutan na neven ama ne i pominuvaat ni od taa krema
За пеленска регија користам павловичева , редовно го мијам сушам све . Денес гледам курето вцрвенето да ми препорачате што да земам ? И за лицето исто ептен му се вцрвенети обравчињата и на челото како ситни брунчиња има .
Некоја од вас да користи baby boo? Ме интересира за шампонот/балсамот со масло од макадамија дали сте задоволни
Сакам да прашам тие што користите Uriage козметика за бебо дали ќе сакате да ми испратите слики какво имате земено лосионче, купка и шампонче за бањање. Ги гледав баш сега има неколку од сите па незнам што да земам. Ви благодарам
Имам слушнато многу негативни мислења за Бекутан. Може да ми каже некој зошто многу луѓе сметаат дека Бекутан не се добри за бебиња/деца? Нешто поврзано со составот?
Да, составот не е добар, барем јас лично не би земала Бекутан за бебево. Има толку многу голем избор на козметика денес, и со пристапни цени, и медицинска доколку е потребно, што се многу подобри од Бекутан.
Составот не е добар. Ама еве како за екстра црвено знаме, нека ти е дека жена која работи и е одговорна за производите на Бекутан, вика дека никад не би ставилс на свое дете.