Ne znam sto bebinja imate sto ne se potat, ama moevo se pravi ziva voda stom pocne da kenka, koga se nervira i stega od grcevi, ponekogas i na cicanje... cel e zapoten i lepliv a pogotovo glavceto kapki mu se poznavaat od pot.... od kade toa deka bebinja ne se potat?
Бебињата не знаат да ја регулираат топлината. Поточно да го оставиш на плажа макар и под чадор ти се потиш и си го ладиш телото, они не го прават тоа и затоа често се случува да добијат сончаница и да се прегреат. Да би можеле да се потат нема потреба да се враќаш во апартман во топлото.
Da ne znae kako samo da si izregulira temperatura i fizicki da se poti bebeto se dve razlicni raboti, covece e ne e kutre, normalno deka se poti... momentalno sme vo sred contact nap i samoto toa sto mi lezi na raka go osekjam deka e zapoteno detevo a ne pa drugi aktivnosti vo denot, iako sme pod klima doma so izregulirana temperatura. A pricinite zasto ne e ubavo da se iznesuvaat na sparni goreshtini e veke drug muabet.
Гледав има и ролон и спреј, што е подобро? Ако можете и слика ставете за подобро, повеќе ги има на страната на енци менци
Против комарци Чико или Mousti Care(ова најефективно) и апаратот на батерија од Чико. За фактор јас уријаж користам 50+ за сензитивна кожа има заштита за ува и увб филтри со миниерални филтри е.
Jas go kupiv vcera sprejceto od DM za okolu 350 denari, poevtin e nego li vo enci menci ili topolino, ama ete citam i vo kam gi imalo za uste poevtino od dm. I prenosnoto aparatce isto go najdov vo DM za 650 denaria vo topolino primer e 870den.
Здраво женски, ме интересира искуства со овој бренд, ептен фенси и клин ми изгледаат производите Baby Boo, мислам дека само во Зегин ги има. Не ми е за бебе, за ќере и евентуално за мене за на одмор за често капење Фала
Јас го користам за ќерка ми, 6 месеци е и презадоволна сум. Нанесувам мала количина а косата и мириса часови после бањање. Мирисот е Лосионот за тело не сум го пробала, а сакам. @Tiny Love и тој ли мириса убаво како шампонов?