Дали има негде Биодерма на попуст? Треба да смениме мустелата бебо има сува кожа, ама не можам ни на попуст да најдам нигде, ниту пак помало пакување од 1л од маслената купка.. Барав Зегин, Еликсир, Аннифарм и Виа фарм ама ништо
Можеби ќе има попуст околу Нова Година. Инаку лани ова време ја купив купката од 1литар и еве имам уште за 2-3 недели
Ја имаше сега за Блек фрајдеј во Зегин,Ани фарма,си ја пропуштила изгледа. Можеш и со Уриаж маслената да пробаш,и таа е многу добра за сува кожа,сум ја користела кај моите
Здраво, шо би ми препорачале од козметика за 3 годишно дете? и за косата некое убаво шампонче, виткана и е и за тело? до сега користевме биодерма, затоа што и се правеа лишаи, ама сега е поголема и не е толку нежна, сакам да и сменам нешо
Помош за нега на фалтите под вратот.. Едвај ја чистам малата го стиска вратот и малце буцка е, и сега гледам и се вцрвенила една.. дали е подобро бебешка пудра, од кремите со цинк/мустела 123 или нешто друго?
Исти сме со фалти целите. Само убаво суши после бањање. Легни ја на стомаче и бриши. Тоа успева барем кај нас некако.
каква козметика земавте/планирате да земете за бебе? за ќерками користев бејбилав,син ми мустела, сега нз што да земам сакам да сменам.
Јас почнав со Мустела, ама малава многу нежна, па моравме да смениме во Биодерма Атодерм, со две миења стакло и се смири кожичето. Многу добра колекција.