на Hipp ти се одличен состав. Ќе ти треба шампон за бањање, млеко за тело и крема за пеленскиот дел - Мустела 123 ти ја препорачувам
Веледа, гел за капење коса и тело исто е, за пеленска регија исто имаат, може и крем за тело, ама нема потреба од мачкање на тело, од прво се лупат се чистат бебињата и најдобро е ништо да не се става.
Жени вчера земав козметика за бебето. ама сум утнала. Мислев шампон тоа купка само за тело била. И на алверде земав купка со капачето се става како мерка во водата . И сега фактички две купки сум земала за главата ништо. Се мислам дали Веледа да земам две во едно што гел и шампон или алверде? Доста се со сличен состав ама ме буни ценава на веледа многу се поскапи и нз во што е разликата кој е подобар дали веледа дали алверде. @Biodevojka ќе ја тагнам можеби ќе ми помогне во изборот.
Што те буни цената? Гледаш дека Алверде има и повисока оцена дури. Јас го имам користено за ќерка ми, задоволна бев. Не само Алверде, Биодевојка имаше пишано дека и Бејбилав имаат супер состав, а се џабе пари.
па тоа дека се доста поскапи а само две три состојки имаат различни. Значи ги гледав денеска скроз се слични на состав. Ваму кај веледа ваљда името брендот се плаќа
Јас го користам на Алверде и супер е шампонот на почеток го користев и на Веледа ама нема да згрешиш и со Алверде.
Дали некоја мајка користела Веледа сапун наместо гел и шампон? Секако додека е бебе во водата малце пеничка планирам да направам и да ја измијам, или сепак подобро е гел и шампон што е тоа?
Веледата прееееубаво ми мириса. Скоро и земав крема за тело и веќе не менувам. А ја бањам со Биодерма масленото месец дена некаде. Кожата и е преубава, мекана, хидрирана.. Пред овие со Мустела теравме. Океј беше, ама малку посува и беше кожата од сега..
Дали користиш нешто за лице? Се мислам да земам на Weleda, го користам кремот за пеленска регија и супер е досега. Го бањам со Babylove ултра сензитив шампон и купка, а на тело ставам Babylove ултра сензитив лосион. Не знам дали и ова да земам на Weleda.