Мустела сапунче за бањање и мустела крема за цело тело-др ништо не користиме.Ни купки ни шампони.Едино за газето треба да купам нешто пошто и се појавуваат ситни црвени брумчиња а од мустелата не ни поминуваат
Користиме купка и шампон 2 во 1 на Corine de farme за телото,оригиналната павловичева за газето и бекутан влажни марамчиња.
Користев досега само дуел сензитив а сега никаде го нема па купив персил и ич не сум задоволна. А ариел да не е добар?
Ариел е супер ама треба на повеќе плакнења да ги пуштиш алиштата. На пр.кај мене на машината има опција до 5 плакнења и секогаш бебешките ги плакнам 5 пати а да речеме со програмата за бебе автоматски дава 3.
Ako mislis Na beliot lenor, da ti kazam deka mnogu prijatno mirisa i se meki alistata, jas go imam koristeno za nas. Za malata samo persil sensitiv prasok koristam i sum mn zadovolna. Koristam od ragjanje krema za gazence i sampon Penaten. Ne koristime mi mleka, ni masla ni vlazni maramici. Kremce za lice od Penaten stavam mnogu retko ako nadvor e studeno ili duva veter kako zastita. Bebeskite kozi se najneznoto nesto sto postoi, pomeki se od svila i nemat potreba od mackanje so bilo sto. Treba da im disi kozata slobodno, da ne se zatvaraat porite.
Јас ја перам мојата долна облека сосе на синко мој 5 месеци ама без омекнувач сега со персил сензитив. Дуел е подобар и мириса мнооогу прекрасно ама нема повеќе по маркети. А за наши шарени алишта ставам и јас од ленор сензитив иако не е јак мирисот а еве сега во машина перам бели на 90 има и од бебчо па ќе видам реакција иако мислам дека ќе нема он нема мака од ништо. Ама ќе мирисаат колку толку на омекнувач оти овој персил не мириса на ништо. А јас користам се од бекутан само понекогаш за резерва иако не ми спотребало имам пенатен по препорака од колешка со 8 месечно бебе, досега немал црвено газе. А од запчињата многу се лигавеше и го мачкав со бекутан цинк оксид и му се изгубија малите брунки од лигите сега му е меко лиценцето.
За бањање на син ми користам сапунче Бекутан, а после бањање го мачкам со крема Бекутан. За перење на алиштата користам Дуел Селекшн. Омекнувач не користам.
За бањање на бебушка користа мустела бејби купка исто и на мустела крема за тело и крема за лице а за перење на неговите алишта користам персил сензитив и омекнувач бохор сино паковање и алиштата мирисаат преубаво...
Ај тука да прашам,дали некоја знае или има сретнато во продажба од кометиката на Косили оригиналната онаа на Невена Лесковац? Најдов дека една фирма од Кочани е дистрибутер на производите од Невена,ама никаде не сум ги сретнала во малопродажба.Еве сега какво му е пакувањето
За бањање користиме сапун на Eucerin, вчера за првпат ја намачкав со млеко за тело на Nivea, блажни марамчиња користиме Pampers Sensitve ама само кога сме некаде на гости, инаку дома на секое менување на пелената си го миеме дупето.
Женски да ве прашам за млекото за телце за после бањање на Corine de farm, дали е добро и дали и на газе да го мачкам со него?
Газето не мора со ништо да го мачкаш, само ако се исфрли од некоја причина. Инаку Corinne de Farme топло ги препорачувам, целата колекција. Го користев за млиот од раѓање, после сменив, сега на скоро 4 години пак сме со истата колекција. Презадоволна сум.
Се согласувам со тебе и ние сме презадоволни од Corin de Farme имаме купка за бањање млеко за тело,хидрантен крем за лице и тело се е преубаво не би ги менувала....
И јас се придружувам на пофалбите за Corinne de Farme. Од раѓање ја користиме и до сега е супер. И јас многу често и крадам на бебушка од млекото и лосионот
Мами прашав и во друга тема ајде и тука за секој случај,од каде ја купувате козметиката на Avene неможам да ја најдам на неколку места прашував фала ви позз