охх, и јас ги мислев така, откако ја симнав апликацијата мислам дека домот си го сменив Многу продукти кои ги сметав за “органски“, „природни“, испаднаа дека се полни со хемија. Затоа е потребно да го читаме составот а не амбалажата...
Ако е медицинска козметика, не значи дека има добар состав. Најчесто медицинската козметика е полна со нафтени деривати, парабени, парфеми и конзерванси. За жал.
Даа и затоа маж ми, ми се чуди дека со скенерот низ продавница шетам И јас почнав многу да внимавам, особено за малиот, па затоа пребарав за купкиве и баш се изненадив.. Ќе си се држам до колекцијата на uriage Не знаев, затоа и ми беше чудно
Убаво е да ги провериш и твоите производи, шампон, купки, за тело ако користиш млеко или било што.. Не е нормално колку погрешни производи користиме без да сме свесни.. Исто и јас откако го добив малото се оптеретив се да е на природна база и да внимаваме многу
Дали од маслото клаваш и на лицето? Конкретно челото измеѓу вегите и е посуво па не знам дали да мачкам