https://zegin.com.mk/mk/uriage-bebe-1st-bebeshko-maslo-za-kapene-za-mnogu-suva-kozha-500-ml скоро и да нема мирис… јас цела колекција користам за бебка од прв ден … само лосионот за тело ми мириса ама суптилно и нежно баш на бебе и не нападно
Кај ќерка ми останаа на 2 3 места како рапавки суви делчиња, каде каде е подобра со кожата, и имав останато од бебе кога и земав Уријаж лосион. Ни се потроши Еуцеринот, па се вратив сеа на лосионот, задоволна сум многу. Ама јас користам Еуцерин за бањање и Уријаж лосионов, пробај таква комбинација. Лосионот е овој
Ја земав, ја користиме редовно. Ама не е маслена ако тоа бараш. На ќере и се погоди, ама има нормална кожа.
Да @Dodo1 лосионот е тој што го има постирано @Cherry blossom89 маслената купка ја стсвив со линкче погоре од зегин. Мене ептен ми се свига цела колекција. За лицето пошто и се исфрла земав биодерма емулзијата и од тоа сум задоволна се смирува
Можно е мирисот на маслото од Веледа да се променил сам од себе,? Отворено е скоро 5 месеци, ама некако не ми мириса како напочеток. Убаво си пишува на него дека е без парфем ама сепак се осеќаше доволно. Лосионот добар е?
доволно се, види на кремот за тело може пишува дека е и за лице пошто има на некои како уриажот пишува. Кремата за пеленска регија е со цинк немора нонстоп од неа да ставаш само кога има црвенило, можеш обична павловичева
Zdravo zenicki,bi sakala da prasam,koja krema za telo e najdobra za bebe,se mislam so Bekutan da pocnam
Од толку богат избор, Бекутан би бил последен избор. Премногу хемија има, на очи пече. Имаш многу многу избор за бебе. И да ја купиш козметиката, верувај со месеци трае. Мустела од почеток што имавме земено, сега пред некое време купив ново. А беба секој ден или секој втор ден бањање имаше.
Го најде Бекутанот ти па... Никако Бекутан, нафта во шише. Мустела со авокадото или Веледа за мене се врв.
Јас земав ова, наместо само за тело земав за тело и лице. За почеток мислам е доволно. Не сакам да го шлакам ова бебе со све и свашта уште од старт ако нема потреба
Ne sum razberena kako sto treba,nie za banjanje koristime Mustela,no prasanjeto mi bese ,koja krema mozam da zemam za mackanje na telo posle banjanjeto, prv pat sum majka pa prasuvam od koja ste najzadovolni od ISKUSTVO ,da nema osip posle bebto itn ,ne rekov deka sum odlucna da e Bekutan,samo postavyvam prasanje
Ако си задоволна од Мустела не мењај бренд, земи и млеко за тело Мустела и крема за лице. Јас и таа за газе ја користев.